گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:40469

تشدید درگیری در بیت‌المقدس؛ مسجدالاقصی در محاصره کامل نظامیان صهیونیست

تشدید درگیری در بیت‌المقدس؛ مسجدالاقصی در محاصره کامل نظامیان صهیونیست

نظامیان صهیونیست از صبح روز دوشنبه با حمله به صحن‌های مسجدالاقصی نمازگزاران و تحصن‌کنندگان فلسطینی را هدف قرار داده و این مکان مقدس را تحت محاصره خود درآورند. تاکنون صدها نفر زخمی شده‌اند.

صحن‌های مسجد‌الاقصی، از صبح روز دوشنبه10 می‌بار دیگر شاهد یورش نظامیان صهیونیست در راستای حمایت از شهرک‌نشینان به نمازگزاران فلسطینی است.

این در حالی است که شب گذشته در ادامه حملات نظامیان صهیونیست به فلسطینی‌ها در محله شیخ جراح در قدس شرقی، دست کم 14 فلسطینی مجروح شدند که چهار نفر از آنها به بیمارستان انتقال یافتند. نظامیان صهیونیست، همچنین در باب‌العامود در مسجدالاقصی به فلسطینی‌ها حمله کردند تا آنها را متفرق کنند. ضمن اینکه تعدادی از معترضان فلسطینی را در محله شیخ جراح و باب العامود بازداشت کردند.

کانال تلگرامی شبکه المیادین، امروز در خبری فوری از تجمع شمار زیادی از نمازگزاران فلسطینی در صحن‌های مسجد‌الاقصی برای مقابله با ورود غیرقانونی و حملات شهرک‌نشینان خبر داد و نوشت که اشغالگران برای متفرق کردن این نمازگزاران اقدام به شلیک گازهای اشک‌آور، گلوله‌های پلاستیکی و بمب‌های صوتی می‌‌کنند.

بر اساس این گزارش، از دقایقی پیش، درگیری‌های خشونت‌باری میان شهرک‌نشینان و فلسطینی‌ها در صحن‌های مسجد‌الاقصی آغاز شده و جوانان فلسطینی در حال مهار حملات شهرک‌نشینان هستند.

بر اساس این گزارش، شماری از فلسطینی‌ها در پی حمله اشغالگران صهیونیست زخمی شدند اما هنوز آمار دقیق آن مشخص نیست. اما کانال تلگرامی شبکه الجزیره با انتشار خبرهای لحظه به لحظه از درگیری‌ها در مسجدالاقصی نوشت: صبح روز دوشنبه پلیس اشغالگر اسرائیلی با فلسطینی‌ها در صحن‌های مسجدالاقصی درگیر و مانع ورود شهرک‌نشینان و یهودیان تندرو به مسجدالاقصی شده است.

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست، امروز از چند دروازه به مسجدالاقصی حمله کردند و در حال حاضر درگیری اصلی میان اشغالگران و تحصن‌کنندگان فلسطینی در بخش «مسجد القبلی» متمرکز است و گفته می‌شود که صهیونیست‌ها با گلوله‌های پلاستیکی، سرهای فلسطینی‌ها را هدف قرار می‌دهد و شماری از آنها از ناحیه سر مجروح شده‌اند.

مدیر مسجدالاقصی در گفت‌وگو با الجزیره گفت: اشغالگران به اتاقی که سیستم صوتی مسجد القبلی در آن قرار دارد، حمله کردند و به سوی مسجد قبه‌الصخره، گاز اشک‌آور شلیک کردند.

اداره اوقاف اسلامی نیز از مجروح شدن ده‌ها متحصن در مسجد الاقصی خبر داد و اعلام کرد: اشغالگران و تک تیراندازان صهیونیست به سوی تحصن‌کنندگان فلسطینی، گلوله‌های فلزی شلیک می‌کنند.

هلال احمر فلسطین نیز اعلام کرد: اشغالگران مانع ورود کادرهای درمانی و رسیدن آنها به مسجدالاقصی برای امدادرسانی می‌شوند. با این حال موفق شدیم 12 از زخمی‌ها را از دروازه «الاسباط» به بیمارستان منتقل کنیم اما شمار دیگری هستند که ما نمی‌توانیم به آنها امدادرسانی کنیم.

سخنگوی هلال احمر فلسطین اعلام کرد: صهیونیست‌ها با گلوله‌هایی فلزی سرهای تحصن‌کنندگان در مسجدالاقصی را هدف قرار داده‌اند.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد: تاکنون صدها نفر در جریان حمله صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی زخمی‌شده‌ و فعلا تنها 50 نفر از آنها به بیمارستان قدس و بیمارستان سیار ایجاد شده در نزدیکی مسجدالاقصی منتقل شده‌اند.

خبرنگار الجزیره لحظاتی پس از انتشار این اخبار از آغاز درگیری‌های خشونت‌بار میان اشغالگران و کمیته محافظان مسجد الاقصی در صحن مسجد قبه الصخره خبر داد و اعلام کرد: اشغالگران بر شدت و میزان شلیک بمب‌های گاز اشک‌آور و صوتی در مسجد القبلی، قبه الصخره و نمازخانه المروانی افزودند.

قبه الصخره یکی از بخش‌های مسجدالاقصی است که درجنوب شرقی بخش قدیمی قدس واقع است. دیگر بخش‌های آن شامل مسجد القبلی، نمازخانه المروانی، نمازخانه قدیمی الاقصی، مسجد قبه الصخره، مسجد البراق، مسجد المغاربه، مسجد النساء و... است.

الجزیره به نقل از یک مسئول اطلاع‌رسانی در شورای اوقاف مسجدالاقصی نوشت: اشغالگران در حال حاضر، مسجدالاقصی را تحت محاصره کامل خود درآورده‌ و تمامی افراد موجود در داخل این مسجد را هدف قرار می‌دهند.

گفته می‌شود که صهیونیست‌ها ضمن ممانعت از امدادرسانی کادرهای پزشکی به تحصن‌کنندگان و نمازگزاران فلسطینی، شماری از مجروحان حمله به مسجدالاقصی را دستگیر کردند.

استاندار قدس نیز زخمی‌شدن ده‌ها فلسطینی در جریان حمله امروز اشغالگران صهیونیست به مسجدالاقصی را تایید کرد و گفت: نظامیان صهیونیست در صدد قتل‌عام متحصنان در صحن‌های مسجدالاقصی هستند.

برخی منابع اعلام کردند؛ دامنه درگیری‌ میان اشغالگران و فلسطینی‌ها گسترده شده و به خارج از منطقه مسجدالاقصی کشیده شده است.

دکتر «علی الجبرینی» از پزشکان حاضر در داخل مسجدالاقصی تصریح کرد: ده‌ها زخمی در داخل مسجد القبلی محاصره شده‌‌اند و کسی نیست که به آنها امدادرسانی کند. بین 120 تا 150 نفر در صحن‌های مسجدالاقصی زخمی شده‌اند.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: اولین روز هفته؟ shanbe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار