گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:43780

تامین ارز 4.6 میلیارد دلاری برای واردات نهاده‌های دامی

تامین ارز 4.6 میلیارد دلاری برای واردات نهاده‌های دامی
تا نیمه تیرماه امسال 580 میلیون دلار تامین ارز برای جو، 883میلیون دلار برای دانه‌های روغنی، 1.2 میلیارد دلار برای ذرت و 1 میلیارد دلار برای روغن خام از سوی بانک مرکزی انجام شده است. بر اساس مصوبه ستاد اقتصادی دولت، بانک مرکزی می‌بایست در 6 ماهه اول سال جاری نسبت به تامین ارز کالاهای اساسی و دارو به میزان 6 میلیارد دلار به نرخ ترجیحی از محل سهمیه ارزی مصوب و اعلام شده از سوی دولت اقدام کند.

سهمیه اعلامی مزبور، شامل 4.5 میلیارد دلار برای اقلام وارداتی تحت نظر وزارت‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی، و 1.5 میلیارد دلار برای دارو و تجهیزات پزشکی وارداتی تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

همچنین به گفته معاون فنی گمرک ایران، تا نیمه تیر ماه امسال، 300 میلیون دلار جو، 537 میلیون دلار دانه‌های روغنیف 889 میلیون دلار ذرت و 875 میلیون دلار نیز روغن خام ترخیص شده است.

از سوی دیگر با وجود تامین ارز 483 میلیون دلاری کنجاله سویا 327 میلیون دلار از این کالا از گمرک ترخیص شده است. این درحالی است که 700 میلیون دلار کنجاله در بنادر کشر دپو شده است.

به صورت کلی درخصوص، جو، ذرت، روغن، دانه‌های روغنی، گندم، کنجاله سویا، مجموعا 4.6 میلیارد دلار تامین ارز انجام شده که 3.2 میلیارد دلار از گمرک ترخیص شده است.

همچنین بر اساس اعلام معاون فنی گمرک مجموع نهاده‌های دامی و گندم رسوبی در بنادر کشور حدود 3.5 میلیارد دلار است.


منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

سوال: عدد شش ضربدر دو؟ 12

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار