کشف 19 تُن مواد خام دامی غیر قابل مصرف در همدان
محمودرضا رسولی ابراز کرد: با توجه به اینکه بعد از پایان تعطیلات نوروزی بلافاصله به ماه مبارک رمضان ورود یافتیم، همچنان طرح تشدید بازرسی ادامه دارد و شهروندان نیز میتوانند به مجموعه دامپزشکی کمک کرده و هرگونه مواردی از تخلف را اطلاع دهند.
وی افزود: در راستای اجرای طرح تشدید بازرسی نوروزی 22 اکیپ در این طرح فعال بودند که همچنان این اکیپها برای بازرسیها در ایام ماه مبارک رمضان فعال هستند و در سطح بازار حضور داشته و رصد انجام میدهند.
رسولی با بیان اینکه در طرح تشدید بازرسی نوروزی 800 واحد غیر بهداشتی توسط بازرسان دامپزشکی استان همدان شناسایی شد، تصریح کرد: بیش از 19 تُن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف با تلاشهای شبانهروزی در سطح استان کشف، ضبط و از سبد غذایی خانوار حذف شد.
وی گفت: در راستای این طرح نیز 66 مورد نمونهگیری مواد خام دامی برای انجام آزمایشات لازم گرفته شد و تعداد 44 پرونده تخلف بهداشتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی و انتظامی ارجاع شده است.