گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:86111

100 طرح صنایع‌ دستی شهرستان اراک برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند

100 طرح صنایع‌ دستی شهرستان اراک برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند

«الهام سیمایی» روز پنجشنبه در این‌باره افزود: 80 میلیارد ریال تسهیلات برای این تعداد طرح، بر اساس بازدیدها و بررسی‌ها به متقاضیان پرداخت می‌شود.
وی هدف از پرداخت تسهیلات به هنرمندان را علاوه بر کمک به توسعه و تولید صنایع‌دستی، حمایت از مشاغل خانگی و توسعه اشتغال صنایع‌دستی دانست و بیان کرد: این طرح‌ها بیشتر در رشته‌های گلیم‌بافی، تولیدات چرمی دست‌دوز، صنایع‌چوبی، سفال و سرامیک، رودوزی‌های الحاقی، قلمزنی، مینای نقاشی و فیروزه کوبی هستند.
سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی ادامه داد: همچنین امسال 319 نفر از هنرمندان استان برای اخذ تسهیلات مشاغل خانگی در حوزه صنایع‌دستی به بانک‌های عامل برای دریافت 240 میلیارد ریال معرفی شده‌اند.
سیمایی افزود: 337 نفر از هنرمندان صنایع‌دستی نیز سال گذشته برای دریافت وام مشاغل خانگی به بانک‌های عامل در استان مرکزی معرفی شدند و 250میلیارد ریال وام به آنان پرداخت شد.
بیش از 2 هزار اثر تاریخی، سیاحتی، مذهبی و فرهنگی در استان شناسایی شده که 882 اثر آن در فهرست آثار ملی کشور ثبت ملی شده‌ است.
ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار