گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:86673

پویش حشد شعبی و آمادگی جریان حکمت برای کمک‌رسانی به لبنان

پویش حشد شعبی و آمادگی جریان حکمت برای کمک‌رسانی به لبنان

«سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در پیامی اعلام کرد که بیانیه مرجعیت عالی دینی که بیانگر عمق درد و حزن در قبال حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی است و خواستار هرگونه تلاش ممکن برای توقف این حملات وحشیانه شده را کاملا ارج می‌نهیم.
وی در همین راستا، از اعضای جریان حکمت ملی عراق (تشکیلات، کادر و سازمان‌ها) و همه مومنان و صاحبان وجدان‌های بیدار خواست فورا به ارائه کمک‌های بشردوستانه به ملت عزیز لبنان مبادرت کنند.
حکیم بر لزوم اقدام جدی برای توقف این حملات وحشیانه و حمایت از غیرنظامیان بی‌گناه به ویژه در سایه هدف قرار دادن روستاها و شهرهای لبنان تاکید کرد.
رهبر جریان حکمت ملی عراق از خداوند بزرگ و توانا خواست لبنان و ملت آن را از هر بدی حفظ کند و روح شهدای ابرار به ویژه مقاومان قهرمان را مورد رحمت واسعه خود قرار دهد.
وی همچنین خواستار شفای عاجل مجروحان و تداوم امنیت و ثبات در سراسر این کشور شد.
پویش بزرگ حشد شعبی برای حمایت از ملت لبنان
سازمان حشدشعبی عراق از راه اندازی پویش بزرگ حمایت عراق از ملت لبنان خبر داد.
تعطیلی روز سه شنبه دروس حوزه نجف‌اشرف
در راستای ابراز همدردى با ملت لبنان و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستى، دروس روز سه شنبه حوزه علمیه نجف اشرف در حمایت از بیانیه مرجعیت و در همبستگى با مقاومت تعطیل شده است.
ارسال نظر

سوال: پایتخت روسیه؟ Mosko

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار