گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:94681

دریافت 2000 میلیارد ریالی جریمه از مشاوران املاک متخلف در همدان

دریافت 2000 میلیارد ریالی جریمه از مشاوران املاک متخلف در همدان
معاون مسکن و ساختمان اداره‌ کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: همه‌ساله با نزدیک شدن به فصل جابه‌جایی مستأجران، نظارت بر کار مشاوران املاک استان بیشتر می‌شود و در این راستا سال گذشته دو هزار بازرسی انجام شد و متخلفان دو هزار و 850 میلیارد ریال جریمه شدند.
به گزارش سپهرغرب و به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان، «علیرضا صارمی» بیان کرد: 42 جلسه آموزشی و تبیینی برای مشاوران برگزار کردیم تا از افزایش بی‌رویه اجاره‌‌بها جلوگیری شود. درنتیجه بررسی تخلفات، دو هزار و 850 میلیارد ریال جریمه از مشاوران متخلف دریافت شد که نشان‌دهنده جدیت ما در نظارت بر این حوزه است.
صارمی درخصوص قانون سامان‌دهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها بیان کرد: این قانون تکالیف جدیدی برای دستگاه‌های اجرایی ایجاد کرده؛ یکی از مهم‌ترین الزامات آن، ثبت محل اسکان متقاضیان در سامانه اسکان و املاک است.
وی یادآور شد: ازاین‌رو، از همه مالکان و مستأجران درخواست می‌کنیم هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام در این سامانه اقدام کنند تا در دریافت خدمات با مشکل مواجه نشوند؛ این سامانه به شفاف‌سازی بازار مسکن و اجاره کمک زیادی می‌کند.
ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای سریع؟ shahin

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار