گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:97324

30 عنوان کتاب دفاع مقدس در همدان منتشر شد

30 عنوان کتاب دفاع مقدس در همدان منتشر شد
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان گفت: نویسندگان این استان امسال 30 عنوان کتاب با موضوع علوم و معارف دفاع مقدس منتشر کردند.
محمد برخوردار روز سه‌شنبه اظهار کرد: علوم و معارف دفاع مقدس، پژوهشی، تاریخ شفاهی، کودک، خاطره شفاهی، زندگی شهدا، رزمندگان، ایثارگران، همسران شهدا و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس، از محورهای کتاب‌های منتشرشده است.
وی یادآور شد: همچنین امسال 20 عنوان کتاب شنیداری در زمینه‌های کودکان، شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان منتشر شده است.
این مقام مسئول از رونمایی 10 جلد کتاب در هفته دفاع مقدس امسال خبر داد و گفت: انتشار 60 جلد کتاب با عنوان ایثار و شهادت تا پایان سال پیش‌بینی شده است.
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان اظهار کرد: 15 دوره آموزشی حضوری با هدف ارتقای دانش نوقلمان در سال گذشته با موضوعات ویراستاری، مصاحبه، تدوین و نگارش با استفاده از ظرفیت اساتید ملی و نیز جلسات ماهانه نقد کتاب، امسال برگزار شد.
برخوردار افزود: برگزاری نمایشگاه تخصصی کتاب، برپایی شب خاطره، شناسایی نوقلمان در شهر و روستا، برپایی انجمن‌های ادبی و اهدای کتاب به مناطق محروم، از برنامه‌های اجراشده در سال جاری است.
وی با اشاره به ضرورت انتقال مفاهیم و گفتمان حوزه دفاع مقدس و رزمندگان در ابعاد مختلف، گفت: با هدف جذب نویسندگان بومی، کارگاه‌های آموزشی برای افرادی که تازه وارد حرفه نویسندگی به‌ویژه در حوزه ادبیات دفاع مقدس شده‌اند و انجمن‌های ادبی در سطح بخش‌ها و شهرستان‌ها، برگزار شده است.
این مقام مسئول کتاب را یکی از محتواهای اثرگذار در گفتمان‌سازی و جریان‌سازی در حوزه‌های مختلف دانست و افزود: جامعه امروز تشنه مطالعه، کتاب، ترویج و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است و این مهم باید به‌عنوان یک فرهنگ عمومی در بین مردم نهادینه شود.
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان نبود درک درست از الزام ثبت و مانایی فرهنگ دفاع مقدس را موجب فراموشی ارزش‌های ماندگار و والای آن دانست.
برخوردار گفت: یکی از ضرورت‌های مهم و پیش‌نیازهای اساسی جامعه، تقویت و ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت است که اهالی فرهنگ و به‌ویژه نویسندگان نقش مهم و تعیین‌کننده‌ای در این راستا دارند.
وی، تحریف یا ناقص نگاشته شدن حقایق را موجب آسیب رساندن جدی به این حوزه دانست و تصریح کرد: تأکید مقام معظم رهبری هم همواره بر این امر استوار است که نویسندگان حوزه دفاع مقدس رسالت خطیری برای انتقال مفاهیم و ارزش‌های آن دوران طلایی و نیز ماندگاری اتفاقات و گفتمان و ادبیات ارزشمند هشت سال دفاع مقدس دارند.
* ارسال آثار به بیست‌وهفتمین کنگره ملی شعر دفاع مقدس و مقاومت
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان با اشاره به انتشار فراخوان بیست‌وهفتمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت ویژه شاعران استان همدان، افزود: محورهای این دوره از کنگره میراث‌های ماندگار دفاع مقدس، شعر مقاومت اسلامی و امنیت ملی (داخلی و خارجی)، شعر دفاع مقدس با بهره‌گیری از مضامین عاشورایی، ولایت‌محوری و جهاد تبیین و تجلی مردم در شعر دفاع مقدس درنظر گرفته شده است.
برخوردار گفت: قالب‌های مورد قبول فراخوان کلاسیک، شعر نو (نیمایی)، قالب آزاد و شعر منثور و شعر کودک و نوجوان است و مهلت ارسال آثار تا پایان مهرماه امسال از طریق پیام‌رسان ایتا به شماره 09307651540 و تماس با دبیرخانه به شماره 09120257720 تعیین شده است.
* برگزاری جایزه ادبی یوسف
وی همچنین با اشاره به انتشار فراخوان چهاردهمین دوره جایزه ادبی یوسف با عنوان «داستان کوتاه دفاع مقدس و مقاومت» ویژه استان همدان، افزود: این جایزه ادبی با محوریت ایران قوی «جنگ تحمیلی 12روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران» در سه بخش نوجوان، بزرگسال و داستانک پیش‌بینی شده است.
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان اظهار کرد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جایزه ادبی یوسف تا پایان مهرماه تعیین شده است و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در قالب فایل Word به همراه مشخصات و شماره تماس به تلفن 09918738930 و یا در پیام‌رسان ایتا به شماره 09307651540 ارسال کنند.
ارسال نظر

سوال: کوچک‌ترین سیاره؟ Atarod

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار