گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:101756

کشت مکانیزه نخود استان کرمانشاه به ۶۹ هزار هکتار رسید

کشت مکانیزه نخود استان کرمانشاه به ۶۹ هزار هکتار رسید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از توسعه مکانیزاسیون کشت نخود در استان خبر داد و گفت: سطح کشت مکانیزه نخود استان در سال زراعی جاری به ۶۹ هزار هکتار رسیده که نسبت به سال گذشته که ۶۵ هزار هکتار بود چهار هزار هکتار افزایش یافته است.

سعید کریمی روز سه‌شنبه همچنین از کشت بیش از ۱۶۰ هزار هکتار نخود در استان خبر داد و افزود: از این تعداد سطح زیر کشت نخود بیش از ۷۰ هزار هکتار کشت پاییزه و حدود ۹۰ هزار هکتار کشت بهاره است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۱۲ هزار تن نخود در استان تولید شد گفت: کرمانشاه در حال حاضر ۳۷ درصد سطح کشت نخود کشور و بیش از ۴۰ درصد تولید نخود کشور را به خود اختصاص داده است به طوری که رتبه اول کشور در سطح کشت و تولید این محصول محسوب می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: امسال بیشترین سطح زیر کشت نخود در استان مربوط به شهرستان‌های کرمانشاه، سنقر و کلیایی، اسلام‌آباد غرب و دالاهو است.

کریمی در ادامه از مهم‌ترین برنامه‌های در راستای توسعه و بهبود کشت نخود استان در سال جاری را تهیه و توزیع بذرهای اصلاح‌شده از ارقام جدید و برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی کشت پاییزه نخود ویژه کارشناسان و کشاورزان عنوان کرد.

 

وی توضیح داد: توسعه کشت پاییزه نخود از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی است زیرا در مقایسه با کشت بهاره دارای مزایایی همچون استفاده از آب باران، مقاومت به بیماری ها، امکان برداشت مکانیزه و کاهش هزینه تولید، داشتن دوره رشد طولانی تر و عملکرد بیشتر در مقایسه با نخود بهاره است.

ارسال نظر

سوال: جمع پنج و سه؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار