گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:102736

افزایش 50درصدی ناوگان حمل‌ونقل در مرز‌های خوزستان برای اربعین

افزایش 50درصدی ناوگان حمل‌ونقل در مرز‌های خوزستان برای اربعین
معاون استاندار خوزستان با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای خدمات‌رسانی به زائران افزود: ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است.
ولی‌الله حیاتی، از افزایش ظرفیت حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای در مرز‌های شلمچه و چذابه برای اربعین 1405 خبر داد و اظهار کرد: ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای نسبت به سال گذشته در مرزهای چذابه و شلمچه، 50 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: پنج رام قطار به ظرفیت حمل‌ونقل ریلی اضافه شده و مسیر ریلی خرمشهر ـ شلمچه به‌صورت شبانه‌روزی فعال خواهد بود.
معاون امنیتی استاندار خوزستان گفت: همچنین 150 دستگاه اتوبوس در شلمچه و بیش از 100 دستگاه اتوبوس در چذابه وظیفه جابه‌جایی زائران را بر عهده خواهند داشت.
حیاتی خاطرنشان کرد: تمام تمهیدات لازم برای استقبال و میزبانی باشکوه در مرزهای خوزستان در حال انجام است.
ارسال نظر

سوال: Tehran پایتخت ایران؟

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار