گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:104110

اجرای پروژه دیمنار در شهرستان تفرش

اجرای پروژه دیمنار در شهرستان تفرش
فرماندار تفرش گفت: پروژه جاده سلامت دیمنار با هدف توسعه زیرساخت‌های گردشگری، ارتقای سرانه فضاهای تفریحی و بهره‌مندی شهروندان از ظرفیت‌های طبیعی این شهرستان درحال اجرا است.
عبدالرضا میقانی روز سه‌شنبه ابراز کرد: این طرح که بخشی از پروژه بزرگ گردشگری منطقه دیمنار و رصدخانه محسوب می‌شود، با پیش‌بینی اعتباری بالغ‌بر 70 میلیارد ریال، در دست اقدام است.
وی با اشاره به ابعاد فنی این پروژه، تصریح کرد: عملیات خاک‌برداری این جاده سلامت در پهنه‌ای به مساحت 57 هزار متر مربع در دل کوه دیمنار طراحی شده و روند اجرای آن با هدف بهبود زیرساخت‌های تفریحی و ورزشی شهرستان با جدیت دنبال می‌شود.
فرماندار تفرش اظهار کرد: شهرداری تفرش به‌عنوان مجری، متولی مستقیم اجرای عملیات عمرانی است و تأمین اعتبارات لازم برای این طرح نیز با پیگیری‌ و رایزنی‌های نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی محقق شده است.
میقانی خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این جاده سلامت به‌دلیل مجاورت با رصدخانه، ظرفیت‌های گردشگری منطقه را برای گردشگران و شهروندان تقویت می‌کند و می‌تواند به‌عنوان یک محور تفریحی ورزشی در افزایش سرانه گردشگری شهرستان نقش مؤثری ایفا کند.
ارسال نظر

سوال: پایتخت فرانسه؟ Paris

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار