گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:104554

آغاز ساخت مسکن در 17 قطعه از سایت ملحمدره

واگذاری 63 زمین روستایی در اسدآباد
آغاز ساخت مسکن در 17 قطعه از سایت ملحمدره
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار اسدآباد از ثبت‌نام 10 هزار و 598 نفر در طرح نهضت ملی مسکن این شهرستان خبر داد و گفت: از مجموع ثبت‌نام‌کنندگان، چهار هزار و 656 نفر واجد شرایط شناخته شده‌اند و تاکنون عملیات ساخت مسکن در 17 قطعه از سایت یک‌هزار و 40 واحدی ملحمدره، آغاز شده است.
محسن عزیزی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن، زمین مورد نیاز برای احداث یک‌هزار و 40 واحد مسکونی در سایت 14.5 هکتاری ملحمدره، واقع در مجاورت بیمارستان قائم (عج) اسدآباد، تأمین و کلنگ‌زنی این پروژه در سال 1402، انجام شده است.
وی با بیان اینکه در طراحی و اجرای این سایت موضوعاتی همچون جوانی جمعیت، فرزندآوری و تأمین مسکن محرومان نیز مورد توجه قرار گرفته است، افزود: ظرفیت پیش‌بینی‌شده برای این سایت یک‌هزار و 40 واحد مسکونی در قالب 130 قطعه زمین گروه‌ساخت است.
عزیزی با اشاره به آخرین وضعیت اقدامات اداری و فنی این پروژه، تصریح کرد: تاکنون برای 124 قطعه زمین، معادل ظرفیت 992 نفر، دستور نقشه صادر شده و نقشه معماری 96 قطعه با ظرفیت 768 نفر نیز تهیه شده است؛ همچنین برای 58 قطعه با ظرفیت 464 نفر، پیش‌پروانه صادر شده و متقاضیان به بانک معرفی شده‌اند.
وی ادامه داد: 45 قطعه با ظرفیت 306 نفر نیز نقشه سازه خود را دریافت کرده‌اند و عملیات گودبرداری در 17 قطعه با ظرفیت 136 نفر، انجام شده است.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار اسدآباد با اشاره به روند معرفی متقاضیان به شبکه بانکی برای دریافت تسهیلات، گفت: تاکنون 32 گروه شامل 256 نفر برای دریافت تسهیلات به بانک ملی و 26 گروه شامل 208 نفر نیز به بانک ملت معرفی شده‌اند.
وی درباره آخرین وضعیت عملیات ساختمانی در سایت ملحمدره اظهار کرد: از 17 قطعه‌ای که عملیات ساخت مسکن در آن‌ها آغاز شده است، 6 قطعه در مرحله اجرای اسکلت و فونداسیون و 11 قطعه در مرحله خاک‌برداری قرار دارند.
* تخفیف 80 درصدی هزینه‌های نظام مهندسی برای دهک‌های یک تا چهار
عزیزی با اشاره به وضعیت اقتصادی بخشی از متقاضیان نهضت ملی مسکن در اسدآباد، خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود 600 نفر از متقاضیان این سایت در دهک‌های درآمدی یک تا چهار قرار دارند و به‌دلیل برخورداری از توان مالی محدود، امکان مناسبی برای تأمین هزینه‌های ساخت مسکن خود ندارند.
وی افزود: در راستای حمایت از این خانوارها، از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان درخواست کردیم تخفیف‌هایی برای آنان درنظر بگیرد که در همین رابطه، تخفیف 80 درصدی هزینه‌های نظام مهندسی برای این افراد اختصاص یافت و متقاضیان مشمول، تنها 20 درصد این هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار اسدآباد با بیان اینکه اقدامات دیگری نیز برای کاهش هزینه‌های ساخت مسکن این خانوارها انجام شده است، گفت: در همین راستا، افزایش سطح اشغال ساخت برای این افراد پیگیری و این میزان به 75 درصد افزایش داده شد.
وی اضافه کرد: همچنین نقشه معماری حدود 54 قطعه زمین با مشکلاتی مواجه بود که این موانع برطرف شد؛ در بخش دیگری از حمایت‌ها نیز با پیگیری‌های انجام‌شده، شهرداری هزینه مربوط به این بخش را از 50 میلیون تومان به چهار میلیون تومان کاهش داد.
* پیگیری تأمین زمین برای 3000 متقاضی فاقد زمین
عزیزی در ادامه با اشاره به وضعیت متقاضیانی که تاکنون زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن به آنان اختصاص نیافته است، اظهار کرد: حدود سه هزار نفر از متقاضیان تأییدشده نهضت ملی مسکن، ازجمله متقاضیان مشمول طرح جوانی جمعیت و فرزندآوری، همچنان در انتظار تأمین زمین هستند.
وی افزود: تأمین زمین برای این گروه از متقاضیان با پیگیری نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی و استاندار همدان درحال انجام بوده و در همین رابطه، سه تا چهار قطعه زمین برای این منظور شناسایی شده است.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار اسدآباد خاطرنشان کرد: مذاکرات لازم با معارضان و مالکان زمین‌های مورد نظر انجام شده و تلاش می‌کنیم با فراهم شدن مقدمات قانونی، این اراضی به محدوده شهر الحاق شود و پس از تفکیک و تقسیم‌بندی، در اختیار متقاضیان واجد شرایط قرار گیرد.
* واگذاری 63 قطعه زمین به متقاضیان جوانی جمعیت در مناطق روستایی اسدآباد
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اسدآباد نیز از واگذاری 63 قطعه زمین از اراضی تحت مالکیت این بنیاد به متقاضیان واجد شرایط در مناطق روستایی شهرستان در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، خبر داد.
مصطفی بهادری اظهار کرد: در راستای خانه‌دار شدن خانواده‌ها و حمایت از قانون جوانی جمعیت، 63 متقاضی ساکن در پنج روستای شهرستان شامل پیرملو، چشمه‌قنداب، قوچ‌تپه، وندرآباد و یوسف‌آباد، زمین‌ها و اسناد مربوط به آن را دریافت کردند.
وی با بیان اینکه مساحت مجموع اراضی واگذارشده 14 هزار و 840 متر مربع است، افزود: این اقدام در چارچوب سیاست‌های کلان نظام برای حمایت از خانواده‌ها و تسهیل خانه‌دار شدن ساکنان روستاها انجام شده است تا گامی مؤثر در جهت تثبیت جمعیت در روستاها و امیدآفرینی در میان خانواده‌های مشمول قانون جوانی جمعیت باشد.
بهادری در ادامه با اشاره به اهمیت تسریع در روند واگذاری‌ها، خاطرنشان کرد: این موفقیت حاصل تعامل و همکاری سازنده سطوح مختلف مدیریتی است.
وی ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان، معاون عمران روستایی و رئیس امور زمین استان، تصریح کرد: حمایت‌ها و پیگیری‌های مستمر این مسئولان در رفع موانع اداری و فنی، نقش تعیین‌کننده‌ای در تسهیل فرآیند واگذاری اراضی به متقاضیان داشته است.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اسدآباد ابراز امیدواری کرد با تداوم این روند و حمایت مسئولان استانی، زمین‌های بیشتری در آینده نزدیک به سایر متقاضیان واجد شرایط در روستاهای شهرستان واگذار شود.
گفتنی است؛ بررسی روند اجرای طرح‌های مسکن در اسدآباد نشان می‌دهد که در کنار اقدامات انجام‌شده برای تأمین زمین و پیشبرد مراحل اداری و فنی پروژه‌ها، حمایت از خانوارهای کم‌درآمد و تسهیل خانه‌دار شدن مشمولان قانون جوانی جمعیت نیز مورد توجه قرار گرفته است. آغاز عملیات ساختمانی در 17 قطعه از سایت یک‌هزار و 40 واحدی ملحمدره، اختصاص تخفیف 80 درصدی هزینه‌های نظام مهندسی به حدود 600 متقاضی کم‌درآمد و واگذاری 63 قطعه زمین در پنج روستای شهرستان، ازجمله اقدامات انجام‌شده در این مسیر است.
* به گزارش خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای آوازخوان؟ ghanari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار