گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:104652

پیش‌بینی 163 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل کتابخانه ارشاد مسجدسلیمان

پیش‌بینی 163 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل کتابخانه ارشاد مسجدسلیمان
فرماندار مسجدسلیمان گفت: امسال 163 میلیارد ریال برای تکمیل کتابخانه ارشاد این شهرستان پیش‌بینی شده است که درصورت جذب به‌موقع نقش بسزایی در پیشبرد مراحل باقی‌مانده و تسریع در تکمیل این کتابخانه خواهد داشت.
جاوید شیخ بیان کرد: با توجه به فرسودگی کتابخانه ارشاد، تخریب و احداث کتابخانه جدید با زیربنای 900 مترمربع در دو طبقه از سال 1401 آغاز شده و با وجود صرف 140میلیارد ریال، 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی تکمیل این کتابخانه را نیازمند تداوم عملیات اجرایی و تأمین منابع مالی موردنیاز وابسته دانست و افزود: پیگیری فراوانی با همکاری نماینده این شهرستان برای تأمین اعتبار و تسریع در روند اجرای طرح‌های عمرانی و فرهنگی شهرستان انجام شد و این میزان اعتبار برای ساخت این بیمارستان اختصاص یافت.
فرماندار مسجدسلیمان تصریح کرد: بخش عمده‌ای از مصالح و تجهیزات موردنیاز مراحل بعدی طرح تأمین شده که ظرفیت لازم برای ادامه عملیات اجرایی را فراهم می‌کند.
شیخ افزود: تکمیل کتابخانه ارشاد می‌تواند بخشی از نیازهای زیرساختی این حوزه در مسجدسلیمان را پاسخ دهد.
ارسال نظر

سوال: عدد پانزده تقسیم بر پنج؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار