گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:14044

افزایش قیمت کرایه تاکسی‌های درون‌شهری ایلام غیرمجاز و موجب برخورد قانونی است

افزایش قیمت کرایه تاکسی‌های درون‌شهری ایلام غیرمجاز و موجب برخورد قانونی است

سپهرغرب، گروه خبر: معاون امور اقتصادی استاندار ایلام با اشاره به اختصاص سهمیه سوخت کافی به تاکسی‌های درون‌شهری، گفت: افزایش قیمت کرایه تاکسی‌‌ها در ایلام غیرمجاز و موجب برخورد قانونی است.

حیدر نعمتی روز گذشته، اظهار کرد: هرگونه افزایش قیمت در عرضه کالا و خدمات به بهانه افزایش نرخ بنزین وجهاحت قانونی ندارد.

وی تصریح کرد: تمام خودروهای مسافربر تاکسی، تاکسی اینترنتی و مشابه از سهمیه سوخت کافی برخوردار بوده و هرگونه افزایش قیمت به‌منزله تخلف محسوب و با افزایش‌دهندگان مطابق قانون برخورد می‌شود.

به گفته نعمتی، بر اساس بررسی‌های به عمل آمده، هیچ‌گونه کمبودی در زمینه کالاهای اساسی در بازار استان مشهود نیست.

وی به صاحبان صنوف توصیه و تأکید کرد: بر اساس نرخ‌های مصوب اقدام به عرضه محصولات و کالا کرده و از ایجاد جو روانی بی‌مورد پرهیز کنند.

ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار