گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:17410
مدیرکل تعاون روستایی کرمانشاه خبر داد:

تشکیل 40 شرکت تعاونی در راستای اجرای سامانه گرمسیری

تشکیل 40 شرکت تعاونی در راستای اجرای سامانه گرمسیری

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه از تشکیل 40 شرکت تعاونی تولیدی در راستای اجرای پروژه آب‌های مرزی و سامانه گرمسیری خبر داد.

ایرج صفایی دراین‌باره اظهار کرد: امسال کرمانشاه یکی از استان‌های پیشرو در زمینه‌ کشت چغندر پاییزه بود، به‌گونه‌ای که به‌عنوان استان برتر در سطح کشور شناخته شد.

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه افزود: 800 هکتار از مزارع در سطح کشور به کشت چغندر پاییزه اختصاص داده شده که 500 هکتار آن مربوط به مزارع استان کرمانشاه است.

این مقام مسئول گفت: همچنین بیشترین میزان چغندر پاییزه در سطح استان، در شهرستان سرپل ذهاب کشت شده است.

وی ادامه داد: با کشت چغندر پاییزه درصدد ترویج کشت‌های پاییزه، صرفه‌جویی در منابع آبی و افزایش تولید و بهره‌وری هستیم.

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه همچنین درباره‌ طرح‌های افتتاح‌شده با بیان اینکه اقدامات خوبی در راستای اجرای طرح‌های مختلف انجام شده، گفت: فاز دوم سیلوی پنج هزار تُنی در شهرستان گهواره به بهره‌برداری رسیده است.

این مقام مسئول عنوان کرد: همچنین با فعال‌سازی واحد ایران‌خودرو تاکنون 415 دستگاه خودرو توزیع شده است.

صفایی گفت: 40 شرکت تعاونی تولید در راستای اجرای پروژه آب‌های مرزی و سامانه گرمسیری در سطح استان کرمانشاه تشکیل شده است.

وی هدف از تشکیل این تعاونی‌ها را بهره‌برداری از منابع آبی، صرفه جویی در هزینه کشاورزی، افزایش تولید و بهره‌برداری از اراضی دیم مناطق گرمسیری دانست.

 

ارسال نظر

سوال: اولین روز هفته؟ shanbe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار