گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:1802
در جشنواره بین‌المللی سنگ‌نوردی بیستون صورت گرفت

اجرای «بندبازی» و «پرواز» در ارتفاع 2900 متری بیستون

اجرای «بندبازی» و «پرواز» در ارتفاع 2900 متری بیستون

سپهرغرب، گروه خبر: پنجمین روز جشنواره بین‌المللی سنگ‌نوردی بیستون با برنامه‌های متنوع در حال برگزاری است.

چهارمین جشنواره بین‌المللی سنگ‌نوردی بیستون که از 29 مهرماه جاری در پنجمین دیواره صخره‌ای بلند دنیا آغاز شده، در پنجمین روز خود با برنامه‌های متنوعی در حال اجراست.

مسئول کمیته اجرایی فنی جشنواره سنگ‌نوردی بیستون در حاشیه این جشنواره اظهار کرد: چهارمین جشنواره سنگ‌نوردی بیستون پیرو سه جشنواره قبلی برگزارشده در سال‌های 89، 91 و 93 در حال برگزاری است.

محسن نیک‌روش با بیان اینکه 170 سنگ‌نورد ایرانی و خارجی در این جشنواره حضور دارند، افزود: ارتفاع قله بیستون یک‌هزار و 200 متر و عرض آن پنج کیلومتر است و این از جاذبه‌های تاریخی و ورزشی ایران در بیستون است.

مسئول کمیته اجرایی فنی جشنواره سنگ‌نوردی بیستون با بیان اینکه تیم‌های لاین با بستن تسمه و بندبازی به اجرای نمایش پرداختند، گفت: همچنین دو پرواز بسیار زیبا روی قله دوهزار و 900 متری بیستون انجام گرفت.

به گفته نیک‌روش، این جشنواره دستاوردهای مختلفی ازجمله تبادل اطلاعات و ارتقای دانش سنگ‌نوردی و شناسایی مسیرهای جدید با فناوری جدید و معرفی دیواره کرمانشاه جهت جذب توزیسم به دنبال داشته است.

 

ارسال نظر

سوال: تعداد پا انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار