گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:1906

پروژه زیرگذر رسالت و خطر بروز سیلاب در ایلام

پروژه زیرگذر رسالت و خطر بروز سیلاب در ایلام

سپهرغرب، گروه خبر: پروژه روگذر رسالت بیش از مدت 6 ماه است که در شهر ایلام کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن آغازشده، طرحی که این روزها به حفاری و زیرساخت آن مشغول هستند اما بی‌گمان پیش‌بینی‌های هواشناسی مبنی بر بارندگی زیاد، تهدیدی برای آب‌گرفتگی منطقه بشمار می‌رود.

یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین پروژه‌های شهری ایلام، احداث زیرگذر رسالت است که علاوه بر کاهش بار ترافیکی می‌تواند به خیابان‌های باریک و قدیمی این شهر رنگ و بویی تازه دهد.

اما این روزها باوجود هشدارهای مکرر هواشناسی مبنی بر بارندگی زیاد در آبان ماه، بیم آن می‌رود که در پی بارش باران به علت مسدود بودن مسیر، بخشی از شهر دچار آب‌گرفتگی شود و حتی مشکلی در قطع ارتباط اینترنتی با توجه به جابجایی کابل‌ها و قطع آب به وجود بیاید.

برای دادن اطمینان به شهروندان و همچنین پایان نگرانی‌های مردم مرکز استان، از شهرداری پیگیر این ماجرا شدیم.

معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری ایلام در خصوص این مشکلات، گفت: بارندگی درروند اجرای نه‌تنها این طرح بلکه طرح‌های عمرانی اختلال ایجاد می‌کند.

       پیشرفت 56 درصدی پروژه زیرگذر تقاطع رسالت

علیرضا سروری اظهار کرد: روند اجرایی این پروژه 28 فروردین سال جاری آغازشده و هم‌اکنون پیشرفت فیزیکی آن 56 درصدی است که بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی ادامه داد: اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از آب‌گرفتگی اتخاذ و حتی پیش‌بینی‌های لازم برای مقابله با سیل و بارندگی شدید نیز انجام گرفته‌است، مردم اطمینان خاطر داشته باشند مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

معاون شهردار ایلام ایجاد جداول انحرافی، باز گذاشتن مسیل‌ها، لایروبی جداول و اقدامات پیشگیرانه دیگر را از مواردی ذکر کرد تا منطقه دچار آب‌گرفتگی نشود و به‌محض بارندگی کف کش‌ها آب را تخلیه کنند.

سروری گفت: حتی در همه شهر ایلام شهرداری پیش‌بینی‌های لازم را از یک ماه قبل انجام داده و اکنون کار لایروبی سیل بندها و مسیل‌ها در سطح شهر در دست اقدام است.

وی اضافه کرد: انتظار داریم منابع طبیعی استان نیز سیل بندهای دره ارغوان و شمال شهر را قبل از آغاز بارندگی لایروبی کند تا آب این مناطق با تأخیر وارد شهر شده و سیل ایجاد نشود.

معاون امور زیربنایی شهرداری ایلام در خصوص قطع اینترنت و کابل‌های مخابرات و قطع آب منطقه نیز، یادآوری کرد: نشستی با آب و فاضلاب شهری و مخابرات استان برگزارشده تا با هماهنگی بین بخشی این دستگاه‌ها در کمترین زمان روند جابجایی کابل‌های مخابراتی و لوله‌های آب انجام شود.

سروری تأکید کرد: در صورت قطع آب یا اینترنت و خطوط تلفن از قبل به مردم اطلاع‌رسانی لازم صورت می‌گیرد اما تلاش شده که بدون کمترین مشکلی این خطوط و لوله‌ها جابجا شوند.

       پروژه زیرگذر رسالت مشکل اعتباری ندارد

وی در خصوص مشکلات اعتباری این پروژه نیز، گفت: خوشبختانه هیچ مشکلی در زمینه تأمین اعتبار این پروژه وجود ندارد و تمامی سندهای مالی و صورت‌وضعیت‌های اعتباری این پروژه به پیمانکار پرداخت شده‎است.

معاون شهردار ایلام در خصوص تأثیرگذاری این طرح در ترافیک، عنوان کرد: ترافیک در شهر ایلام یک مقوله کاملاً فرهنگی است زیرا اکثر خودروهای درون‌شهری تک‌سرنشین هستند و مردم رغبتی به استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی و تاکسی ندارند.

       مردم ایلام به استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی رغبتی ندارند

سروری تصریح کرد: اکنون بیش از یک هزار و 600 دستگاه تاکسی و بیش از 300 دستگاه اتوبوس در بخش شهری وجود دارند که بیشتر آن‌ها به خاطر نبود مسافر همواره گله‌مند هستند.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، وی بر اصلاح فرهنگ مردم برای استفاده از مسائل حمل‌ونقل عمومی تأکید کرد و گفت: باید فرهنگ استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی در جامعه تبیین شود تا هرکسی برای کوچک‌ترین کاری در شهر وسیله نقلیه خود استفاده نکند.

زیرگذر رسالت شهر ایلام به طول 430 متر و بااعتبار 80 میلیارد ریال در حال ساخت است و این پروژه ضمن زیباسازی المان شهری مؤثرترین راه کاهش ترافیک در شهر ایلام است.

 

ارسال نظر

سوال: آخرین روز هفته؟ Jome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار