گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:24407

استاندار کرمانشاه، محدودیت‌های جدید کرونا را ابلاغ کرد

استاندار کرمانشاه، محدودیت‌های جدید کرونا را ابلاغ کرد

سپهرغرب، گروه خبر: هوشنگ بازوند؛ استاندار کرمانشاه روز گذشته مصوبه‌های جدید ستاد کرونا را به‌منظور ایجاد محدودیت‌های جدید به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.

بازوند در نشست ستاد استانی مدیریت و مهار بیماری کرونا، در رابطه با این مصوبات اظهار کرد: در 12 شهرستان که وضعیت قرمز قرار دارند، رعایت مصوبه‌های ذیل الزامی است و فرمانداران نیز این موضوع را به‌صورت جدی در دستور کار قرار دهند.

وی افزود: براساس اعلام ستاد ملی کرونا، زدن ماسک در کلیه اماکن ارائه خدمات خصوصی و دولتی ضروری بوده و منوط به زدن ماسک توسط مراجعان است.

استاندار کرمانشاه گفت: سازمان صمت باید بر الزام استفاده از ماسک، توسط مغازه‌داران نظارت کند و همه مشتریان هم باید در هنگام مراجعه ماسک داشته باشند.

بازوند افزود: برگزاری آیین‌های مذهبی، همایش‌های فرهنگی و سخنرانی‌ها ممنوع است و 50 درصد جلسه‌های ادارات نیز در این هفته باید کاهش یابد و سایر نشست‌ها هم به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شود.

استاندار کرمانشاه یادآوری کرد: نظارت در ورودی بوستان‌ها توسط شهرداری‌ها، در همه شهرستان‌ها انجام شود و از حضور افراد فاقد ماسک جلوگیری کنند.

بازوند با بیان اینکه شهروندان در فضای عمومی باید از ماسک استفاده کنند، افزود: دفاتر پیشخوان الکترونیک (دولت، قضایی و پلیس) با ابلاغ پروتکل دانشگاه علوم پزشکی باید فعالیت کنند و ملزم به رعایت دستورالعمل‌ها هستند.

وی با اشاره به اینکه باشگاه‌های ورزشی در کلیه رشته‌های پربرخورد تا هفته آینده تعطیل خواهند بود، گفت: مدیران کل موظف هستند، شرایط دورکاری را برای کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای یا علائم کرونا فراهم کنند.

استاندار همچنین با تأکید بر اینکه رستوران‌ها با 50 درصد ظرفیت می‌توانند فعالیت داشته باشند، اظهار کرد: سازمان صمت نسبت به تأمین ماسک موردنیاز مردم استان، اهتمام جدی داشته باشد.

بازوند ادامه داد: تمام تالارهای عروسی تا هفته آینده تعطیل است، اتوبوسرانی‌ها و تاکسی‌ها حق ندارند، به افراد فاقد ماسک خدمات ارائه دهند.

وی با تأکید بر اینکه درب آرامستان‌ها همچنان تعطیل است، گفت: برگزاری آزمون‌ها به‌صورت حضوری در کلیه دانشگاه‌ها و مراکز علمی ممنوع است.

استاندار کرمانشاه گفت: کلیه مطب‌های پزشکان و داروخانه‌ها نیز موظف به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ارائه خدمات به مردم، در صورت استفاده از ماسک هستند. 

 

ارسال نظر

سوال: عدد پانزده تقسیم بر پنج؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار