گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:24553

دو دستگاه آمبولانس جدید به بنیاد شهید کرمانشاه تحویل شد

دو دستگاه آمبولانس جدید به بنیاد شهید کرمانشاه تحویل شد
 
 

دو دستگاه آمبولانس جدید مجهز به امکانات کامل پزشکی‌ روز دوشنبه در جریان سفر «سعید اوحدی» معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به کرمانشاه، به مرکز توابخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان تحویل شد.

مسئول توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه گفت: این آمبولانس‌ها به امکانات و وسایل پزشکی کامل مجهز هستند و از نظر قیمت و توان خدمات‌دهی پزشکی ارزش بالایی دارند.

بهروز خانی‌آباد ارزش این دو دستگاه آمبولانس را حدود دو میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: اعتبار آن‌ها از محل اعتبارات استانداری و سفر مقام معظم رهبری به استان تأمین شده است.

او از پیگیری‌های استاندار و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در راستای تأمین این دو دستگاه آمبولانس قدردانی کرد و گفت: تحویل این آمبولانس‌ها با تجهیزات کامل پزشکی برای این مرکز مهم و ضروری بود، زیرا مرکز توابخشی بنیاد شهید کرمانشاه ماهیانه به حدود 130 جانباز خدمت‌رسانی اعزام به خارج استان و بین شهرستانی می‌کند.

خانی‌آباد در ادامه بیشترین خدمات این مرکز توابخشی را خدمت‌رسانی به جانبازان قطع نخاعی و 70 درصد اعلام کرد و افزود: خدمات این مرکز شامل همه کسانی است که کد و دفترچه بیمه بنیاد شهید دارند و می‌توانند از خدمات درمانی این مرکز برخوردار شوند، می‌شود.

وی در ادامه گفت: در مرکز توانبخشی بنیاد شهید خدماتی نظیر پرستاری، نگهداری، سونوگرافی، فیزیوتراپی، اعزام ایثارگران از منزل به بیمارستان و مراکز درمانی و برعکس، اعزام ایثارگران به مراکز درمانی خارج استان، اعزام ایثارگران از شهرستان ها، تزریقات، پانسمان و کار بستری انجام می‌شود.

او با بیان اینکه مرکز توانبخشی بنیاد شهید در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر و بیشتر به جامعه ایثارگران گام بر می‌دارد، افزود: خدمت‌رسانی در این مرکز 24 ساعته است و 12 نفر اعم از بهیار، پرستار، پزشک و متخصص کادردرمانی آن را تشکیل می‌دهند.

مسئول توابخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت: ماهیانه این مرکز برای درمان بهتر ایثارگران اعزام‌های زیادی به خارج از استان مانند تهران، اصفهان و اردبیل و درون شهرستانی دارد و وجود آمبولانس برای خدمت‌رسانی بهتر به جامعه ایثارگری یک نیاز مبرم بود.

استان دو میلیون نفری کرمانشاه، 9 هزار و 800 شهید تقدیم انقلاب و اسلام کرده است و اکنون 32 هزار نفر از حدود سه میلیون نفر جانبازان و خانواده‌های شهدای کشور، زیرپوشش بنیاد شهید استان کرمانشاه هستند.


منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: بلندترین کوه جهان؟ Everest

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار