گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:24657

کمک افزون‌بر 700 میلیون تومانی خیران ملایر به بخش سلامت

کمک افزون‌بر 700 میلیون تومانی خیران ملایر به بخش سلامت

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس مجمع خیران سلامت ملایر گفت: خیران و نیکوکاران این شهرستان در سه‌ماهه نخست امسال بیش از 700 میلیون تومان برای درمان بیماران نیازمند حوزه بهداشت و سلامت و پیشگیری و مقابله با کرونا کمک کردند.

عباس آذرهمایون روز گذشته اظهار کرد: از این مبلغ 110 میلیون تومان برای ساخت‌وساز مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان هزینه شده است.

وی افزود: همچنین 43 میلیون تومان از کمک‌های خیران به‌منظور پیشگیری و محافظت از ویروس کرونا، 80 میلیون تومان برای افتتاح حساب وام قرض‌الحسنه مساعدت به بیماران نیازمند، 42 میلیون و 600 هزار تومان برای تهیه سبد کالا در ماه مبارک رمضان و هفت میلیون تومان برای تهیه کپسول اکسیژن اختصاص یافت.

رئیس مجمع خیران سلامت ملایر بیان کرد: از این میزان کمک‌های خیران بیش از 67 میلیون تومان برای کمک به بیماران سخت‌درمان، دو میلیون و 350 هزار تومان برای مشارکت‌های مربوط به صندوق صدقات و یک میلیون و 270 هزار تومان به مشارکت‌های مردمی قلک‌ها اختصاص پیدا کرد.

آذرهمایون ادامه داد: در سه‌ماهه امسال خیران ملایری 11 مورد تجهیزات پزشکی شامل تشک مواج، چند کپسول اکسیژن، دستگاه ساکشن و چندین دستگاه ویلچر به نیابت از درگذشتگان خود اهدا کردند.

وی یادآور شد: در مدت یادشده با کمک خیران ملایری عملیات اجرایی فیزیوتراپی بیمارستان امام حسین (ع) آغاز و مبلغ 70 میلیون تومان برای ادامه کار طرح آندوسکوپی بیمارستان کمک شد.

رئیس مجمع خیران سلامت ملایر گفت: همچنین 40 میلیون تومان برای طرح آی.سی.یو بیمارستان مهر ملایر توسط خیر ملایری کمک شد که وی سال گذشته نیز 25 میلیون تومان برای تکمیل این طرح اهدا کرد.

آذرهمایون با اشاره به فعالیت‌های واحد مددکاری مجمع خیران سلامت ملایر، اظهار کرد: در سه‌ماهه نخست امسال 96 مورد مراجعه به واحد مددکاری این مجمع انجام شد که 19 پرونده برای کمک‌هزینه شیمی‌درمانی به بیماران نیازمند تشکیل و 19 میلیون و 390 هزار تومان به 14 بیمار نیازمند کمک‌هزینه شیمی‌درمانی پرداخت شد.

وی پرداخت دو میلیون و 300 هزار تومان کمک‌های موردی برای تهیه دارو، 55 میلیون تومان برای تهیه 218 بسته غذایی ویژه ماه مبارک رمضان، ذبح سه رأس گوسفند به ارزش 10 میلیون تومان، مساعدت چهار میلیون تومانی جهت تهیه پروتز چشم کودک چهارساله، معرفی 65 بیمار نیازمند به مراکز درمانی، پزشک و آزمایشگاه و توزیع 100 پرس غذای گرم و نذورات را از دیگر اقدامات واحد مددکاری برشمرد.

رئیس مجمع خیران سلامت ملایر افزود: در این مدت تجهیزات پزشکی همچون تشک مواج، ویلچر، کپسول اکسیژن، واکر و تخت بیمارستانی توسط واحد مددکاری در اختیار 32 بیمار نیازمند قرار گرفت و چهار نفر برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ 20 میلیون تومان معرفی شدند.

آذرهمایون با اشاره به کمک 80 میلیون تومانی دو تن از خیران ملایری برای اهدای وام قرض‌الحسنه به بیماران نیازمند، گفت: این وام به‌صورت قرض‌الحسنه با سقف پنج میلیون تومان در اختیار بیماران نیازمند قرار می‌گیرد.

وی به دیگر اقدامات مجمع خیران سلامت در زمینه مقابله با کرونا اشاره کرد و تهیه 16 هزار و 150 عدد ماسک جراحی سه‌لایه و معمولی به مبلغ 15 میلیون تومان، یک‌هزار و 709 دست لباس سرهمی با مبلغ 40 میلیون تومان، 14 گالن مایع ضدعفونی‌کننده سطوح به ارزش 16 میلیون و 400 هزار تومان، 56 هزار و 600 دست دستکش لاتکس و معمولی به ارزش بیش از 70 میلیون تومان، 322 عدد ژل ضدعفونی‌کننده دست با مبلغ بیش از چهار میلیون و 700 هزار تومان، 150 عدد آستینک و 150 عدد شیلد را ازجمله این اقدامات برشمرد.

رئیس مجمع خیران سلامت ملایر یادآور شد: خیران و نیکوکاران ملایری در زمان شیوع ویروس کرونا برای پیشگیری و مقابله با این بیماری در سه‌ماهه امسال 43 میلیون تومان کمک نقدی کردند.

آذرهمایون برگزاری مسابقه قرآنی در فضای مجازی، تقدیر از معلمان افتخاری مجمع خیران سلامت، دیدار با خیران سلامت، دیدار با خانواده‌های اهداکنندگان عضو شبیر جافری، محمد محمودی و فرهاد کلبعلیان، توزیع کتابچه عملکرد مجمع خیران سلامت، تهیه شاسی عکس خیران و اهداکنندگان عضو و ارسال تقدیرنامه برای خیران را ازجمله فعالیت‌های فرهنگی مجمع خیرات سلامت ملایر عنوان کرد.

درحال حاضر حدود 300 بیمار سرطانی زیر پوشش مجمع خیران سلامت شهرستان ملایر است و بیش از 500 خیر و نیکوکار با این مجمع همکاری می‌کنند.

ارسال نظر

سوال: عدد پانزده تقسیم بر پنج؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار