گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:24760
مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه:

توجه نکردن عامدانه به پروتکل‌های بهداشتی مستوجب برخورد قانونی است

توجه نکردن عامدانه به پروتکل‌های بهداشتی مستوجب برخورد قانونی است
سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه با اشاره به قرارگرفتن استان در وضعیت قرمز شیوع کرونا، تأمین سلامتی مردم را در اولویت نخست مجموعه مدیریتی استان دانست و گفت: هرگونه بی‌مبالاتی و توجه نکردن عامدانه به پروتکل‌های بهداشتی، اقدام علیه سلامت جامعه تلقی شده و مستوجب مجازات و اعمال قانون است.
نصرت‌الله مرادی پنجشنبه گذشته تلاش برای تأمین سلامت مردم و ایجاد جامعه امن در مقابل کرونا را از اولویت‌های اصلی دولت و مجموعه مدیریتی استان کرمانشاه دانست و با بیان اینکه از 15 تیرماه تمامی آیین‌ها تجمع‌ها، همایش‌ها، سخنرانی‌ها و جلسات پرازدحام در استان ممنوع شده است، افزود: به ادارات هم یادآوری شده که جلسات خود را تا 50 درصد کاهش دهند.
او با اعلام اینکه تالارها نیز تا اطلاع ثانوی کماکان تعطیل است، اظهار کرد: اگر صاحبان تالارها، اقدام به بازگشایی و برگزاری مراسم کنند، مشمول مجازات سنگین در حد زندان، جریمه و حتی لغو امتیاز و پروانه فعالیت آن‌ها خواهند ‌شد.
او به راه‌اندازی یک شعبه ویژه در دادگاه انقلاب برای رسیدگی به پرونده تخلفات مربوط به کرونا اشاره کرد و افزود: در این شعبه پرونده‌ها سریع مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.
      برگزاری هرگونه تجمع ممنوع است
رییس هیئت نظارت بر عملکرد و ارزیابی ستاد مدیریت کرونا استان کرمانشاه در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مراسم خاک‌سپاری و ختم هم باید با حداقل جمعیت برگزار شود، گفت: مکان‌های شلوغ و پرجمعیت یکی از نقاط اصلی انتقال و شیوع کرونا است. ازاین‌رو از مردم درخواست می‌کنیم که از هرگونه تجمع خودداری کنند.
مرادی یادآوری کرد: حیط‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مانند کلینیک‌ها، مطب‌ها، پاراکلینیک‌ها و مطب‌های دندانپزشکی، حتماً باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند و علوم‌پزشکی و نظام‌پزشکی استان، به‌صورت مستمر هم بر فعالیت این مراکز نظارت می‌کنند، البته مدیریت استان انتظار دارند که این مراکز به‌عنوان فعالان نظام سلامت استان، بیش‌ازپیش مراقب وضعیت استان باشند.
      بی‌تعارف برخورد خواهیم کرد
وی با بیان اینکه نمایندگانی از استانداری، نیروی انتظامی، اطلاعات، سازمان بازرسی، دادستانی، دانشگاه علوم پزشکی، اصناف عضو کمیته امنیتی انتظامی و هیئت نظارت ستاد استانی مدیریت کرونا هستند، افزود: اعضای این کمیته که منصوبان استاندار هستند و براساس مصوبات ستاد کرونای استان، نظارت جدی داشته و بدون تعارف برخورد خواهند کرد.
او ضمن درخواست از همه دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تأکید کرد: براساس مصوبات ستاد ملی و ستاد استانی مقابله با کرونا از دستگاه‌های دولتی خواسته شده که به افرادی که ماسک نمی‌زنند، خدمات ارائه ندهند.
      توقع کار سخت از مردم نداریم
مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه تأمین سلامتی مردم، مهم‌ترین هدف ما در ایجاد محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها است، گفت: ما توقع کار سخت از مردم را نداریم و تنها به آن‌ها توصیه جدی می‌کنیم که در زمان خروج از منزل تا بازگشت ماسک بزنند و در صورت استفاده از امکانات و تجهیزاتی در بیرون از منزل، حتماً از دستکش استفاده کنند.
مرادی حداقل انتظار مسئولان از مردم را، همراهی برای اجرای مصوبات و دستورالعمل‌ها در راستای تأمین سلامتی افراد و جامعه دانست و افزود: برای شکست کرونا به‌عنوان یکی از دغدغه‌های امروز مردم و مسئولان، نیاز جدی به همراهی و مشارکت مردم داریم.
      بیش از 80 درصد مصوبات اجرایی شده است
رییس هیئت نظارت بر عملکرد و ارزیابی ستاد مدیریت کرونا استان کرمانشاه در ادامه سخنانش با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا و ایجاد ستاد مدیریت کرونا در استان تاکنون 28 جلسه استانی برگزار و 321 مصوبه نیز تصویب شده، گفت: بیش از 80 درصد مصوبات در استان اجرایی شده است.
مرادی کرمانشاه را یکی از استان‌های پیشرو در زمینه مدیریت کرونا و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی دانست و افزود: کرونا در این استان در ماه‌های اسفند 98 و فروردین، اردیبهشت و خرداد 99 کنترل و مدیریت شد، اما پس از تعطیلات عید فطر به‌دلیل افزایش مسافرت‌ها و دیدوبازدیدها، شاهد شیوع بیماری در استان بودیم.
او با بیان اینکه کرمانشاه یکی از استان‌های گردشگری کشور است، گفت: در ماه‌های اسفند و فروردین (تعطیلات نوروز) با همکاری نیروی انتظامی از ورود بیش از 15 هزار خودرو به داخل استان با کمترین جریمه، توقف و تنشی جلوگیری کردیم و آن‌ها را به استان‌های مبدأ عودت دادیم.
وی پندار غلط در میان برخی از مردم (کرونا تمام شده) را یکی از دلایل شیوع بیماری در استان از خرداد به بعد دانست و گفت: 50 درصد شیوع کرونا به‌دلیل همین رفتارهای غلط است و اگر همه به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و آن را جدی بگیرند، شاهد کاهش کرونا در استان خواهیم بود.
      دنبال ایجاد محدودیت برای زندگی مردم نیستیم
رئیس هیئت نظارت بر عملکرد و ارزیابی ستاد مدیریت کرونا استان کرمانشاه در ادامه گفت: ایجاد محدودیت ناخواسته برای استان خوب نیست، لیکن ما در وضعیت بد و بدتر قرار گرفته‌ایم. بد؛ یعنی اعمال محدودیت و بدتر؛ یعنی شاهد تلفات و مرگ‌ومیرهای بیشتر و پرشدن بیمارستان‌ها و گسترش اپیدمی باشیم.
مرادی افزود: ما مجبوریم که محدودیت‌هایی را اعمال کنیم و اجازه نخواهیم داد که 10 تا 15 درصد از جمعیت مردم که به پروتکل‌های بهداشتی توجهی ندارند، همه مردم را به گروگان بگیرند.
وی با اشاره به اینکه بنای ما در این چهارماه شیوع کرونا بر مدارا و هم‌افزایی بوده است، گفت: اما شرایط استان اکنون اجازه تساهل و تسامح را به ما نمی‌دهد و اگر بی‌توجهی کنیم، وضعیت استان بدتر می‌شود.
      کرونا در کشور به‌خوبی مدیریت شده است
رئیس هیئت نظارت بر عملکرد و ارزیابی ستاد مدیریت کرونا استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش همه مجموعه و مسئولان در کنترل بیماری کرونا در کشور و استان به‌خصوص حوزه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی گفت: باوجود تحریم‌های ظالمانه و فشارهای اقتصادی بر روی دولت و مردم، خوشبختانه کرونا به‌خوبی در کشور کنترل و مدیریت شده است.
      عملکرد نیروهای نظامی و انتظامی استان قابل‌تقدیر است
وی همچنین با تقدیر از عملکرد نیروهای نظامی و انتظامی استان در کنترل و مدیریت کرونا افزود: نیروهای نظامی، انتظامی و بسیج در استان هم در جبهه پشتیبانی انسانی و تجهیزاتی به کنترل کرونا کمک کردند و هم با وجود حساسیت‌های موجود، امنیت استان را در این وضعیت به خوبی تأمین کردند.
مرادی با بیان اینکه بیماری کرونا در بدترین شرایط تحریم‌های ظالمانه غرب علیه ملت ایران شیوع پیدا کرد، افزود: باوجود همه محدودیت‌ها و فشارهای اقتصادی، مسئولان با تلاش و همراهی مردم توانستند به‌خوبی این بیماری را کنترل و مدیریت کنند.
      کرونا فضیلت‌های اخلاقی را احیا کرد
مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه در ادامه سخنان خود با بیان اینکه کرونا خسارات جانی و مالی زیادی به مردم ما وارد کرد، گفت: این بیماری در کنار همه تهدیدات، فرصت‌های جدیدی را پیش روی ملت ایران گذاشت که احیای فضیلت‌های اخلاقی، در قالب کمک به هم‌نوعان، افزایش سرمایه‌های اجتماعی، تقویت فرهنگ بسیج و مشارکت از جمله آن‌ها بود.
      ایران به کارگاه آموزشی تبدیل شده است
رییس هیئت نظارت بر عملکرد و ارزیابی ستاد مدیریت کرونا استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه امروز در همه کشور شاهد برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی به شکل‌های مختلف و توسط بخش‌های مختلف هستیم، گفت: پس از شیوع ویروس کرونا، کشور به یک کارگاه آموزشی بزرگ برای مدیریت و مقابله با کرونا تبدیل شده است.
مرادی از همه دستگاه‌های اجرایی در استان کرمانشاه خواست: تجربیات خود را در زمینه مقابله و مدیریت کرونا جمع‌آوری و احصا کنند و تأکید کرد که این تجربیات، باید مستندسازی شود تا بعدها برای مدیریت‌های بحران از آن استفاده کنند.
وی با بیان اینکه بحران‌های اخیر مانند زلزله، سیل و کرونا به تجربیات مسئولان و مردم ما در زمینه بحران کمک‌های زیادی کرد، گفت: با وجود تحریم و مشکلات و فشارهای اقتصادی، کرونا به‌خوبی در ایران مدیریت شده و دشمنان ما از این مدیریت خوب ملت و مسئولان ایران ناراحت هستند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: اولین روز هفته؟ shanbe

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار