گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:25702

موافقت وزیر بهداشت با راه‌اندازی‌ بیمارستان موقت در روانسر

موافقت وزیر بهداشت با راه‌اندازی‌ بیمارستان موقت در روانسر
نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی از موافقت وزیر بهداشت با راه‌اندازی‌ بیمارستان موقت در روانسر تا زمان ساخته شدن بیمارستان اصلی این شهر خبر داد.

آرش لهونی با اشاره به دیدار خود با وزیر بهداشت اظهار کرد: در این دیدار مطالبات مردم منطقه اورامانات مطرح شد که یکی از آن‌ها، تسریع در روند ساخت بیمارستان اصلی شهرستان روانسر بود.

وی عنوان کرد: با توجه به زمان‌بر بودن عملیات ساخت بیمارستان اصلی، بیمارستان موقت در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد تا راه‌اندازی شود.

لهونی افزود: مقرر شده چارت سازمانی این بیمارستان موقت ابلاغ شود و کادر درمان شامل نیروی متخصص، پزشک متخصص و عمومی، پرستار و سایر نیروهای موردنیاز آن به‌کارگیری شوند.

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مقرر شد تجهیزات لازم بیمارستان موقت تأمین شود که مورد موافقت وزیر بهداشت قرار گرفت و دستور پیگیری موضوع را صادر کرند.

وی با اشاره به دیگر موضوعات مطرح شده در این دیدار گفت: مقرر شد دستگاه سیتی‌اسکن در اسرع‌وقت برای پاوه ارسال شود و همچنین دستور اعزام متخصص سونوگرافی خانم، متخصص زنان و زایمان و متخصص چشم‌پزشکی برای جوانرود ابلاغ شد.

لهونی افزود: رفع مشکل و شروع مجدد عملیات اجرایی بیمارستان در حال ساخت ثلاث باباجانی و تقویت بیمارستان موقت فعلی نیز از دیگر درخواست‌ها در این دیدار بود.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین گربه وحشی؟ Babr

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار