گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:26123

گردنه «رمه‌رو» باینگان با 65 درصد پیشرفت فیزیکی در دست بهسازی است

گردنه «رمه‌رو» باینگان با 65 درصد پیشرفت فیزیکی در دست بهسازی است
مدیر اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پاوه گفت: عملیات بهسازی و آسفالت محور لشکرگاه به گردنه «رمه‌رو» در بخش باینگان این شهرستان، با 65 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است.

ابراهیم شهریاری روز گذشته طول این مسیر را 5.5 کیلومتر اعلام کرد و افزود: این محور، مسیر ارتباطی بخش باینگان در شهرستان پاوه به شهرستان جوانرود است.

وی با بیان اینکه این مورد در قالب طرح ملی «ابرار» اجرا می‌شود، اضافه کرد: عملیات تعریض و ایجاد پل‌های جدید این محور به پایان رسیده است.

مدیر راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پاوه ادامه داد: 44 هزار مترمکعب خاک‌برداری و ترانشه‌بری سنگی به طول 300 متر از جمله اقداماتی بوده که در این مسیر انجام شده است.

شهریاری اظهار کرد: عملیات زیرسازی این محور نیز به اتمام رسیده و پیمانکار بخش آسفالت نیز مشخص شده و در آینده‌ای نزدیک عملیات آسفالت آن انجام خواهد شد.

وی یادآوری کرد: با آسفالت این مسیر، تردد اهالی 70 روستای شهرستان‌های پاوه و جوانرود بهبود می‌یابد.


منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

سوال: بلندترین کوه جهان؟ Everest

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار