گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:32844

انتقاد نماینده مجلس از جانمایی پروژه‌ زنجیره فولاد استان کردستان

سرنوشت پروژه با گذشت 5سال همچنان مبهم است
انتقاد نماینده مجلس از جانمایی پروژه‌ زنجیره فولاد استان کردستان

سپهرغرب، گروه خبر: نماینده مردم بیجار در مجلس به جانمایی پروژه‌ زنجیره فولاد در کردستان انتقاد داشته و خواستار بازبینی و تدبیر دولتمردان برای این مطالبه مردمی است.

علیرضا زندیان با انتقاد از جانمایی پروژه‌ زنجیره فولاد در کردستان اظهار کرد: بابت این تصمیمات از رئیس جمهور سؤال داشته و باید بازبینی و تدبیری برای این مطالبه مردمی اندیشیده شود.

وی گفت: وقتی که زیرساخت‌ و امکانات لازم، معدن خاک آهن، کنسانتره، گندله، آهن افسنجی در شهرستان بیجار وجود داشته چه لزومی دارد پروژه‌ زنجیره فولاد در کردستان در دو محل جداگانه اجرا شود! این تصمیمات آقایان در هیچ جایی از دنیا وجود ندارد که فولادآهن از گندله جدا باشد.

نماینده مردم شهرستان‌ بیجار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "مردم انتظار داشته که زنجیره فولاد در این شهرستان اجرا شود" تصریح کرد: زیرساخت و آب لازم از طریق سد تلوار برای این پروژه وجود داشته و به‌جای اینکه اسفنج و خاک آهنی به قروه حمل و موجب هزینه‌های حمل‌ونقل شود، می‌توان در یک محل کار را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه "تصمیمات خلق‌الساعه دولتمردان موجب تعطیلی واحدهای تولیدی می‌شود" افزود: سؤال این است چرا پروژه‌های بزرگ کشاورزی و سدهای باباخان و شیخ بشارت، صدور مجوز حفر چاه‌های آب، گاوداری هزار رأسی، تبدیل بیجار به منطقه آزاد تجاری، کارخانه‎‌های سایپا، پتروشیمی و قطعات بتونی، عدم راه‌آهن بیجار-زنجان، کشتارگاه مرغ ماهان و کارخانه گچ کردستان اجرایی نشد و رها شده است؟

زندیان با ذکر اینکه "اگر هرکدام از شهرستان‌های استان توسعه پیدا کند، موجب پیشرفت و تحول در کردستان می‌شود" اظهار کرد: واقعاً این مشکلات و تصمیمات احساساتی ناشی از ضعف مدیریت است.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین گربه وحشی؟ Babr

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار