گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:33052

صادرات مرغ از کردستان آزاد شد

کشف کشتارگاه غیرمجاز دام در سنندج
صادرات مرغ از کردستان آزاد شد

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: خروج مرغ زنده که به دلیل نوسان قیمت طی دو هفته گذشته با مصوبه کارگروه تنظیم بازار کردستان ممنوع شده بود از امروز با مجوز دامپزشکی آزاد شد.

مجتبی ورمقانی در این باره اظهار کرد: پس از هفته‌ها تلاش پرسنل دامپزشکی کردستان و با همکاری دستگاه قضایی، یکی از محل‌های مخفی کشتار غیرمجاز گوشت قرمز در منطقه نایسر سنندج شناسایی و اکیپ‌های بهداشت عمومی اداره کل‌دامپزشکی کردستان در معیت نیروهای انتظامی موفق به کشف و ضبط 120 کیلوگرم گوشت کشتار غیرمجاز از این محل شدند.

وی خاطرنشان کرد: فرد متخلف دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای وی به دلیل تهدید سلامت جامعه به دستگاه قضا معرفی شد.

ورمقانی در ادامه گفت: خروج مرغ زنده که به دلیل نوسان قیمت طی دو هفته گذشته با مصوبه کارگروه تنظیم بازار ممنوع شده بود از امروز با مجوز دامپزشکی آزاد شد.

مدیرکل دامپزشکی کردستان خاطرنشان کرد: مرغداران می‌توانند تا 40 درصد از مرغ تولیدی خود را به خارج استان صادر کنند ولی حتما باید 60 درصد از تولیدشان را در داخل استان با قیمت مصوب کشتار کنند.

ورمقانی در ادامه اظهار کرد:‌ با هدف افزایش پوشش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و نگهداری فرآورده‌های خام دامی و جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی افراد سودجو در شرایط شیوع ویروس کرونا و تعطیلی ناشی از آن اداره‌کل دام پزشکی استان هر هفته علاوه بر بازدید‌های روتین با تشکیل یک اکیپ ویژه ضمن ارزیابی عملکرد اداره دامپزشکی شهرستان از سطح مراکز عرضه و نگهداری فرآورده‌های خام دامی بازدید می‌کند.  کشف 462 کیلوگرم انواع فرآوردهای دامی فاسد

وی تصریح کرد: در تداوم نظارت مستمر اداره‌کل دامپزشکی و ارزیابی عملکرد شبکه‌های دامپزشکی، مراکز عرضه و نگهداری فرآورده‌های خام دامی شهرستان سنندج 11 آذر ماه امسال در قالب تیم 21 نفر از بازرسان اداره‌کل دامپزشکی استان کردستان در دو شیفت صبح و بعد از ظهر 7 اکیپ عملیاتی در 20 مسیر از پیش تعین شده شهرستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از 443 مرکز شامل قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، ماهی فروشی‌ها، رستوران‌ها، کبابی‌ها، جگرکی‌ها، مراکز تهیه غذای آماده، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپر مارکت‌ها بازدید شد.

مدیرکل دامپزشکی کردستان تصریح کرد: در روند اجرای این عملیات 462 کیلوگرم انواع فرآورده غیر قابل مصرف و فاسد کشف و ضبط شد.

ورمقانی در پایان خاطرنشان کرد: در همین راستا برای 25 واحد متخلف پرونده قضایی در سطح شهرستان سنندج تشکیل شده است.

ارسال نظر

سوال: رنگ خورشید؟ Zard

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار