گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:33239
آیت‌الله علما:

با عاملان بی‌حرمتی به مقدسات در «تکیه معاون‌الملک» برخورد شود

با عاملان بی‌حرمتی به مقدسات در «تکیه معاون‌الملک» برخورد شود

سپهرغرب، گروه خبر: نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه گفت: اهانت به اعتقادات دینی مردم گناهی نابخشودنی است و باید با خاطیان و هنجارشکنان مکان مقدس تکیه معاون الملک برخورد شود.

آیت‌الله مصطفی علما در جلسه‌ای با حضور جمعی از علما و روحانیون و جوانان انقلابی، ضمن محکوم کردن کلیپ موهن پخش‌شده از تکیه معاون الملک در فضای مجازی، اظهارکرد: حفظ شأن و قداست اماکن مقدسه خط قرمز ماست و اهانت به اعتقادات دینی مردم گناهی نابخشودنی است، لذا از دادستانی می‌خواهم با عاملان این حرکت ضدفرهنگی برخورد کند.

وی گفت: براساس قانون باید با اینگونه برنامه‌های موهن برخورد شود و بار دیگر با وقوع چنین اتفاقاتی احساسات مردم شریف و متدین جریحه‌دار نشود.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تاکید کرد: تکایای استان کرمانشاه از دیرباز مهد عزاداری و اظهار ارادت به امام حسین (ع) بوده، لذا به واسطه این عظمت و اضافه به سید‌الشهدا (ع) همواره مقدس خواهد بود.

وی تصریح کرد: انقلاب زنده است و باید همگان براساس معیارهای انقلاب اسلامی حرمت کرده و از اصول انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری خارج نشویم.

 

ارسال نظر

سوال: پنج منهای دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار