گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:33876
با ظرفیت 2 مسافر؛

چینی‌ها در قلب اروپا تاکسی هوایی راه اندازی کردند

چینی‌ها در قلب اروپا تاکسی هوایی راه اندازی کردند

سپهرغرب، گروه کاردانش: مقامات اتریشی مجوز پرواز تاکسی هوایی ای هانگ 216 را صادر کردند. این تاکسی هوایی توسط شرکت چینی ای هانگ تولید شده است

به گزارش سپهرغرب به نقل از نیواطلس، این شرکت چینی در تلاش است تا خدمات تاکسی هوایی خود را در نقاط مختلف جهان ارائه دهد و سرمایه گذاری گسترده‌ای در این زمینه در کشورهای اروپایی انجام داده است.

تاکسی‌های هوایی ای هانگ در اوایل سال جاری میلادی در اسپانیا به پرواز درآمدند و حالا مجوز پرواز اولین تاکسی هوایی این شرکت در اتریش صادر شده است.

ای هانگ همچنین مجوز پرواز در کل کشورهای اتحادیه اروپا را به دست آورده است. تاکسی‌های هوایی خودران این شرکت از اوایل سال 2018 پروازهای آزمایشی خود را آغاز کردند.

انتظار می‌رود این تاکسی‌های هوایی هم برای اهداف جهانگردی و هم برای جابجایی مسافر در مسافت‌های کوتاه مورد استفاده قرار بگیرند. به همین‌منظور پروازهایی آزمایشی در نقاطی از آمریکا، کره جنوبی و دبی انجام شده است. آخرین تست تاکسی‌های هوایی ای هانگ در مارس گذشته در کشور نروژ انجام شد.

تاکسی‌های برقی خودران هوایی این شرکت ظرفیت دو مسافر را دارند و دارای 16 پره بر روی هشت بازو هستند. این تاکسی‌ها با هر‌بار شارژ باتری می‌توانند 21 دقیقه پرواز کنند و سرعت حرکت آنها به 130 کیلومتر در ساعت می‌رسد.

ارسال نظر

سوال: پایتخت فرانسه؟ Paris

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار