گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:34414

یکسان‌سازی پیامک‌ رمز دوم پویا در تمام بانک‌ها از امروز

کلاهبرداری‌های اینترنتی کم می‌شود؟
یکسان‌سازی پیامک‌ رمز دوم پویا در تمام بانک‌ها از امروز

مرحله سوم طرح رمز دوم پویا در راستای استانداردسازی الگوی پیامک رمز پویا از امروز در تمام بانک‌ها اجرا می‌شود.

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: از تاریخ 1399.10.8 با هدف افزایش امنیت تراکنش‌های اینترنتی مبتنی بر رمز دوم پویا، پیامک‌های ارسالی برای مشتریان حاوی اطلاعات کامل تراکنش اعم از نوع تراکنش، مبلغ تراکنش و دریافت کننده وجه خواهد بود.

لازم به ذکر است؛ رمز دریافتی در بازه زمانی محدود و فقط برای همان تراکنش درخواستی معتبر بوده و از تاریخ 1399.10.10 در صورتی که هریک از اقلام تراکنش (نوع، مبلغ و دریافت کننده وجه) تغییر کند، رمز دریافت شده معتبر نبوده و تراکنش انجام نخواهد شد.

این اقدام در راستای افزایش امنیت تراکنش‌های مبتنی بر رمز دوم پویا انجام شده و نقش مهمی در کاهش جرایمی همچون فیشینگ و سایر اقلام کلاهبرداری مبتنی بر تراکنش دارد.

گفتنی است با اجرای طرح رمز دوم پویا از سال گذشته تاکنون آمار تراکنش‌های مشکوک بیش از 85 درصد کاهش یافته است.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: سیاره‌ای با حلقه معروف؟ zohal

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار