گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:34501
ایرج مسجدی در گفتگو با شبکه تلویزیونی العهد؛

ایران عراق را محل تسویه حساب قرار نداده است

ایران عراق را محل تسویه حساب قرار نداده است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد اعلام کرد: کشورش عراق را به مکانی برای تسویه حساب‌ها قرار نداده است.

ایرج مسجدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در گفت‌وگو با برنامه «الابعاد» اعلام کرد: روابط ایران با دولت الکاظمی سازنده و در همه زمینه‌ها مثبت است.

مسجدی با بیان اینکه نخست وزیر عراق دوست قدیمی ایران است، افزود: ایران به نخست وزیری که با رأی‌گیری نمایندگان پارلمان بر سر کار آمده است، احترام می‌گزارد.

مسجدی تصریح کرد: اگر منظور از نفوذ ایران محبت زیاد عراقی‌ها به ما است، ما خود با آن موافق هستیم. مردم ایران نیز مردم عراق را دوست دارند و این متقابل و مشترک است. ایران کشور عراق را به مکانی برای تسویه حساب‌ها تبدیل نکرده است.

ایرج مسجدی تأکید کرد: پاسخ ایران به ترور شهید سلیمانی به‌صورت مستقیم علیه پایگاه آمریکایی صورت گرفت و پس از این پاسخ، تنش بین ایران و آمریکا کاهش یافته است. آمریکا مسئول تحرکات ما در حمله موشکی به پایگاه آمریکایی در عراق است.

وی اضافه کرد: ما خواستار دخالت در امور عراق نیستیم و هرگز سیاست خود را به این کشور دیکته نخواهیم کرد.

مسجدی با اشاره به آتش زدن کنسولگری ایران در جریان تظاهرات گفت: این حادثه تأسف‌بار است؛ چراکه کنسولگری‌ها خدمات ارائه می‌دهند و باید از مصونیت ویژه برخوردار باشند.

سفیر ایران گفت: ایران هرگز در هدف قرار دادن سفارت آمریکا دست نداشته و ما نمی‌دانیم که چه‌کسانی آن را هدف قرار دادند. از هیچ گروهی که سفارت آمریکا را هدف قرار داده است، حمایت نمی‌کنیم. نمی‌خواهیم عراق به میدان جنگ ما با آمریکا تبدیل شود.

مسجدی همچنین با اشاره به شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس گفت: این ترور یک «جنایت تاریخی» است و ایران حق انتقام از آمریکایی‌ها را برای خود محفوظ نگه می‌دارد.

سفیر ایران در بغداد با بیان اینکه انتقام از جنایت ترور شهید حاج قاسم سلیمانی، لزوماً نظامی نیست، تأکید کرد: اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه به‌معنای انتقام است.


منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین عدد یک رقمی؟ * 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار