گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:35901
تخت‌روانچی؛

برنامه‌ای برای گفت‌وگو با دولت بایدن نداریم؛ ترور سردار سلیمانی بدون پاسخ نمی‌ماند

برنامه‌ای برای گفت‌وگو با دولت بایدن نداریم؛ ترور سردار سلیمانی بدون پاسخ نمی‌ماند

نماینده دائم ایران در سازمان ملل با تأکید بر اینکه به واشنگتن بستگی دارد که سیاست‌های دولتی قبلی را ادامه دهد یا سیاست جدیدی را پیگیری کند، تأکید کرد: هیچ نوع گفت‌وگویی از سوی ایران با مقامات دولت جدید آمریکا صورت نگرفته است.

مجید تخت‌روانچی به شبکه تلویزیونی «ان‌بی‌سی» آمریکا گفت: توپ در زمین آمریکا است چراکه آمریکا در زمان دولت ترامپ بود که از برجام در سال 2018 خارج شد و میز مذاکره را ترک کرد.

این دیپلمات کشورمان افزود: هم‌اکنون بستگی به کاخ سفید دارد که باید تصمیم بگیرد که آیا قصد دارد سیاست شکست‌خورده دولت قبلی را ادامه دهد یا اینکه می‌خواهد سیاست جدیدی را پیگیری کند.

تخت‌روانچی درباره بازگشت تهران به تعهدات خود در برجام گفت: اگر آمریکایی‌ها به تعهدات خود عمل کنند، ایران بارها اعلام کرده است که به تعهدات کامل خود باز خواهد گشت.

وی افزود: تهران برنامه‌ای برای مذاکره با دولت جدید آمریکا به‌رهبری بایدن ندارد و انتظار دارد اولین اقدام از سوی بایدن برداشتن تحریم‌ها و بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای 2015 باشد.

این دیپلمات ایرانی همچنین خاطرنشان کرد: تاکنون مذاکره‌ای با مقامات دولت بایدن نداشته و هیچ‌گونه گفت‌وگویی از زمان بر سر کار آمدن بایدن بین دو کشور رخ نداده است.

تخت‌روانچی بار دیگر تأکید کرد: تهران عجله‌ای برای گفت‌وگو با واشنگتن ندارد و این به آمریکا مربوط می‌شود که چه تصمیمی بگیرد.

نماینده کشورمان در سازمان ملل همچنین درباره واکنش تهران به ترور فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران در عراق تأکید کرد: جنایت ترور سردار سلیمانی بدون پاسخ نخواهد ماند.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای سریع؟ shahin

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار