پهلوگیری کشتی 40هزار تنی برای نخستین بار در بندر شهید باهنر
حمیدرضا محمدحسینی تختی اظهار کرد: مولفههایی نظیر پهلودهی کشتی با تناژ بالا بر اساس شرایط محیطی و مبتنی بر محاسبات مانورینگ در حوضچه و کانالهای دسترسی و برنامهریزی درجهت استفاده حداکثری از ظرفیتهای بندرشهید باهنر همواره مورد توجه بوده است.
وی افزود: این مهم با انجام محاسبات دقیق مانورینگ بر اساس طول و ابعاد شناور محقق و برای اولین بار کشتی 40 هزارتنی با آبخور 11.20 در این بندر پهلودهی شد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر گفت: تا پیش از این شاهد پهلوگیری کشتیهایی با ظرفیت 35 هزارتن وآبخور 10.5 در این بندر بودهایم که پهلودهی این شناور با ریسکپذیری علمی و هوشمندانه، خروجی و نتایج مثبتی را در جهت پذیرش کشتیها با تناژ بالا فرا رویمان قرار داد.
وی پهلودهی، بارگیری و خروج موفقیتآمیز این شناور را نقطه عطفی در 50 سال تجارت دریابرد این بندر دانست و گفت: با محاسبات دقیق عملیاتی و فنی همچنین مشارکت بخش خصوصی؛ نرم بارگیری 40 هزار تن کالای صادراتی نیز کمتر از 8 روز در کشتی یاد شده محقق شد.
منبع: خبرگزاری تسنیم