گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:37713
مدیر حوزه علمیه استان همدان:

پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام حوزه‌ علمیه همچنان منتظر اعتبار

پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام حوزه‌ علمیه همچنان منتظر اعتبار

سپهرغرب، گروه خبر: مدیر حوزه علمیه استان همدان با اشاره به اینکه این نشست به منظور حل مشکل تامین اعتبار پروژه‌های عمرانی حوزه‌های علمیه استان همدان برگزار شده است، گفت: 9 پروژه عمرانی نیمه تمام در حوزه‌های علمیه استان همدان درحال اجراست که تکمیل و بهره‌برداری از آن‌ها نیازمند تامین اعتبارات موردنیاز است.

آیت الله «سیدمصطفی موسوی اصفهانی» روز یکشنبه در نشست بررسی پروژه‌های عمرانی حوزه‌های علمیه استان همدان، افزود: استان همدان دارای 16 مدرسه علمیه فعال است که با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی دردست اجرا، مدارس حوزه در استان افزایش خواهد یافت.

وی اظهار داشت: حدود چهار میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار در سال‌های اخیر برای اجرای پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی حوزه علمیه استان همدان اختصاص یافته و هزینه شده است.

آیت الله موسوی اصفهانی با اشاره به اینکه این نشست به منظور حل مشکل تامین اعتبار پروژه‌های عمرانی حوزه‌های علمیه استان همدان برگزار شده است، گفت: 9 پروژه عمرانی نیمه تمام در حوزه‌های علمیه استان همدان درحال اجراست که تکمیل و بهره‌برداری از آن‌ها نیازمند تامین اعتبارات موردنیاز است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز دراین جلسه گفت: یک زمین در محدوده سد اکباتان سال گذشته و با عنوان طرح طوبی برای احیا و توسعه منابع طبیعی به حوزه علمیه واگذار شده که هنوز سند آن صادر نشده است.

حجت الاسلام و المسلمین «حبیب الله شعبانی موثقی» افزود: بر اساس توافق حاصله، طرح عمرانی حوزه علمیه شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ با مشارکت پیمانکار بخش خصوصی اجرا و تکمیل می‌شود و اعتبارات هزینه شده موردنیاز به پیمانکار پرداخت می‌شود.

استاندار همدان نیز در این جلسه گفت: شهرداری‌ها در ساخت و تکمیل طرح‌های عمرانی حوزه‌های علمیه استان به صورت جدی و فعال مشارکت داشته باشند.

«سیدسعید شاهرخی» تصریح کرد: اعتبار موردنیاز برای پروژه حوزه علمیه شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ نیز به زودی تامین و برای تکمیل کار پرداخت خواهد شد.

به گفته وی، اعتبار مورد نیاز برای پروژه‌های حوزه علمیه شهرستان‌های کبوداهنگ و بهار حدود یک میلیارد و 500 میلیون تومان است که این مبلغ تامین و به پیمانکار پرداخت می‌شود.

استاندار همدان گفت: تکمیل پروژه‌های عمرانی حوزه علمیه در اولویت مدیریت اجرایی استان قرار دارد و دراین زمینه اقدامات لازم برای تامین و تخصیص اعتبارات موردنیاز انجام خواهد شد.

وی افزود: حوزه علمیه باید برای جذب اعتبارات ملی اقدام کند و در حوزه استانی نیز کمک‌های مالی برای دو پروژه حوزه علمیه در شهرهای کبودرآهنگ و بهار را انجام خواهیم داد.

ارسال نظر

سوال: جانوری دریایی بزرگ؟ nahang

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار