گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:37818
گام دوم عدلیه برای صیانت از منابع طبیعی؛

پس از لواسان نوبت به دماوند رسید

پس از لواسان نوبت به دماوند رسید

مقامات عالی قضایی و اجرایی جهت شرکت در شورای‌عالی حفظ حقوق بیت‌المال روز سه‌شنبه وارد دماوند شدند.

دماوند به‌عنوان منطقه گردشگری به‌دلیل طبیعت زیبا و خوش‌آب‌وهوا، همواره یکی از محل‌های مورد طمع زمین‌خواران و متعرضین به منابع طبیعی، در نزدیکی پایتخت بوده است.

کوه‌خواری، تغییر کاربری اراضی زراعی و ساخت‌وسازهای غیرمجاز در سالهای اخیر، دماوند و حومه آن را نیازمند توجه ویژه کرده است.

آیت الله رئیسی که موضوع صیانت از محیط زیست و جلوگیری از تعرض به منابع طبیعی را در دوره تحول یکی از اولویتهای دستگاه قضایی اعلام کرده است اوایل امسال اولین جلسه شورای‌عالی حفظ حقوق بیت‌المال را در لواسان برگزار کرد و امروز دومین جلسه این شورا با حضور جمعی از وزرا و مقامات عالی قضایی و اجرایی در دماوند برگزار خواهد شد.

در بدو ورود به دماوند، آیت الله رئیسی ضمن بازدید میدانی، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت منابع طبیعی و محیط زیست در دماوند قرار گرفت.

حضور در جلسه شورای‌عالی حفظ حقوق بیت‌المال به‌منظور پیگیری اجرای مصوبات جلسه پیشین در لواسان و نیز اتخاذ تصمیمات جدید در این حوزه دیگر برنامه آیت الله رئیسی در دماوند خواهد بود.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین عدد یک رقمی؟ * 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار