گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:38109
با حضور مدیران دانشگاه بوعلی‌سینا و مدیرکل منابع طبیعی استان همدان؛

2 نهال یادبود اساتید فقید دانشگاه به‌مناسبت هفته منابع طبیعی غرس شد

2 نهال یادبود اساتید فقید دانشگاه به‌مناسبت هفته منابع طبیعی  غرس شد

سپهرغرب، گروه خبر: دو نهال یادبود به‌نام اساتید فقید و پیشکسوت دانشگاه بوعلی‌سینا به‌مناسبت هفته منابع طبیعی غرس شد.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان، با حضور رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا، رئیس دانشگاه بین‌المللی D8، رئیس بنیاد نخبگان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و جمعی از کارکنان دو نهال یادبود به‌نام مرحوم دکتر قاسمعلی عمرانی و مرحوم دکتر محمدتقی فرور، اساتید فقید و پیشکوست دانشگاه بوعلی‌سینا و از فعالان و بنیان‌گذاران محیط‌زیست در کشور، کاشته شد.

      پویش سبز درخت‌کاری، مشارکت ماندگار

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا در این مراسم گفت: «پویش سبز درخت‌کاری، مشارکت ماندگار» در این دانشگاه از دهه مبارک فجر آغاز شده است و تا فروردین‌ماه سال 1400 ادامه دارد؛ این پویش با رویکرد فرهنگی و اجرای وظیفه اجتماعی دانشگاه سعی در همگانی کردن آن در سایر دانشگاه‌ها داشته تا مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها در برابر حفظ منابع طبیعی و محیط‌زیست انجام شود.

یعقوب محمدی‌فر افزود: از تمام کسانی که در این پویش شرکت داشته و همکاری می‌کنند، تشکر می‌کنم و به یاد دو فعال زیست‌محیطی مرحوم دکتر قاسمعلی عمرانی و مرحوم دکتر محمدتقی فرور که منشأ خدمات ارزشمند در سایر مراکز علمی هم بودند، دو نهال می‌کاریم و نماد‌هایی هم به یاد آن‌ها قرار می‌دهیم.

محمدی‌فر متذکر شد: همه جامعه دانشگاهی باید از منابع طبیعی حمایت کنیم و اگر ما سایه‌ای ایجاد کنیم، برای آیندگان ایجاد کرده‌ایم؛ چه‌بسا امروز هم ما نتیجه عمل گذشتگان را مشاهده می‌کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان نیز در این مراسم بیان کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید «گیاهان و درختان خداوند را سجده می‌کنند»، همچنین پیامبر اسلام می‌فرماید «با زمین همان‌طور رفتار کنید که با مادر خود رفتار می‌کنید»؛ بنابراین شایسته این است که با محیط‌زیست و طبیعت پیرامون خود به‌طور صحیح و درخور آن رفتار کنیم.

اسفندیار خزائی تأکید کرد: حفاظت از زمین با پوشش گیاهی میسر است؛ تشکر ویژه از رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا داریم که به یاد مرحوم دکتر قاسمعلی عمرانی و مرحوم دکتر محمدتقی فرور درخت کاشتند.

خزائی ادامه داد: منابع طبیعی متعلق به همه نسل‌ها است و برای آیندگان باید این زمین حفظ شود و هرچه برای تقویت و افزایش پوشش گیاهی و ارتقای ضریب حفاظتی در سطح جنگل‌ها و مراتع تلاش شود، بازهم کافی نیست.

ارسال نظر

سوال: جمع هفت و یک؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار