گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:39122

شیرینی‌فروش‌ها در وضعیت قرمز کرونایی خدمات ارائه می‌دهند

توزیع رایگان ماسک بین مشتریان
شیرینی‌فروش‌ها در وضعیت قرمز کرونایی خدمات ارائه می‌دهند

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس اتحادیه قنادان و آجیل‌فروشان همدان گفت: شیرینی‌فروش‌ها و قنادان با توجه به مجوز گرفته‌شده در ایام قرمز نیز خدمات ارائه می‌دهند و برای سلامت خود و مشتریان به توزیع رایگان ماسک می‌پردازند.

محمد ارغوان روز گذشته با بیان اینکه شیرینی‌فروشی‌ها و آجیل‌فروشی‌ها در رده شغلی یک در ایام کرونا قرار گرفتند، اظهار کرد: در دی‌ماه سال گذشته پس از پیگیری و انجام مکاتبات لازم دو رسته شیرینی و آجیل خشکبار با مجوز رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی کرونا به گروه یک پیوست تا در روزهایی که قرمز یا نارنجی اعلام می‌شود، این واحدهای صنفی بتوانند به مردم خدمات ارائه دهند.

وی با بیان آنکه این اقدام با توجه به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان و نیاز مردم به این محصولات بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: در ایام ماه مبارک واحدهای صنفی زیر نظر اتحادیه قنادان و آجیل‌فروشان به‌منظور حفظ سلامت مردم ماسک به‌صورت رایگان در اختیار مشتریان خود قرار خواهند داد.

رئیس اتحادیه قنادان و آجیل‌فروشان همدان افزود: در همه واحدهای تولیدی پروتکل‌های بهداشتی به‌منظور حفظ سلامتی مردم و خود آنان رعایت می‌شود.

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت ایتالیا؟ Rome

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار