گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:3960
شهردار همدان در عصرانه خبری مطرح کرد:

هزاران اقدام در دست پیگیری است

سپهرغرب خواستار شد: هزار از هزاران را بگویید لطفا
هزاران اقدام در دست پیگیری است

سپهرغرب، گروه خبر - طاهره ترابی‌مهوش: شهردار همدان با بیان اینکه هزاران اقدام در دست پیگیری است گرچه پیشبرد امور به‌سختی انجام می‌شود به‌طوری که بودجه‌ محدود و انتظارات بسیار است، اذعان کرد: به‌طور مثال تنها ساماندهی بلوار ارم 18 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، بنابراین رقم مذکور شاید بتواند بیانگر بخشی از اقدامات باشد. سپهرغرب با ابراز خرسندی از تلاش شهردار همدان از او خواست هزار اقدام از آن هزاران را نام ببرد.

عباس صوفی طی نشست خبری روز گذشته خود که در محل تالار همایش‌های بین‌المللی برگزار شد، افزود: این در حالی است که ارقام برآوردشده ما در بودجه به دلیل نوسانات قیمت با رشد چهار برابری مواجه شد، به‌طور مثال قیمت میلگرد یک‌هزار و 200 تومانی ناگهان به پنج هزار تومان رسید و هر تن قیر هم رشد چهار برابری را در قیمت داشت؛ با این حال تمامی پروژه‌ها علی‌رغم سختی همچنان فعال هستند.

وی با بیان اینکه بنده معتقدم باید برای بهتر شدن وضعیت کیفی شهر و زندگی در آن تلاش مضاعف را سرلوحه کار قرار دهیم، اذعان کرد: یکی از مباحث که رضایتمندی را افزایش می‌دهد، الکترونیکی کردن خدماتی است که از سوی شهرداری به شهروندان ارائه می‌شود؛ بنابراین دراین‌باره برای تسریع امور مردم اقدامات بسیاری انجام شده است، به‌طوری ‌که نرم‌افزار جامع شهرسازی خریداری و ثبت الکترونیکی پرونده‌ها آغاز شده است.

صوفی با بیان اینکه طی پروسه مذکور همه پرونده‌ها وارد سامانه الکترونیکی خواهند شد تا بدون حضور فیزیکی افراد مجوزهای لازم صادر شود، خاطرنشان کرد: البته بر نوع عملکرد این نرم‌افزار دستگاه قضا نیز نظارت کامل خواهد داشت تا از سواستفاده‌های احتمالی جلوگیری شود.

شهردار همدان با اشاره به اینکه نرم‌افزار فوق بسیار گران است به‌گونه‌ای که خرید آن بالای پنج میلیارد تومان برآورد شده و باید طبق قانون به مناقصه گذاشته شود، ادامه داد: جهت صدور پروانه، عوارض، پایان کار و آنچه مردم به نظر شهرداری به آن نیاز دارند، احساس کمبود نرم‌افزار مربوطه می‌شد؛ برای نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار مذکور نیز به 12 میلیارد تومان نیاز است.

وی با تأکید بر اینکه مرحله ثبت پرونده‌ها با همکاری معاون شهرسازی و برنامه‌ریزی شهرداری آغاز شده و موضوع بعدی خرید سرور است، اظهار کرد: برای خرید نرم‌افزار هم شش ماه است که تلاش‌ها آغاز شده، چراکه در تلاش هستیم تا سال آینده این نرم‌افزار راه‌اندازی شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه به نظر می‌رسد نرم‌افزار مذکور بیش از 70 درصد نیازهای مردم را در این بخش‌ها مرتفع کند، خاطرنشان کرد: از آنجایی که یکی از دغدغه‌های مردم مخدوش شدن اسناد بود، همه اوراق و سوابق پرونده‌های شهروندان با نظارت بازرسی شهرداری و حراست ثبت می‌شود و دیگر امکان مخدوش شدن آن وجود ندارد.

صوفی همچنین با اشاره به اینکه در چند نقطه شهر قرار است دفتر خدمات شهر راه‌اندازی ‌شود، ابراز کرد: متأسفانه برخی از شهروندان چون خود نمی‌توانند به شهرداری مراجعه داشته باشند، درگیر دلالان می‌شوند؛ بر این اساس چند دفتر پیشخوان با نظارت شهرداری و با هزینه‌ای که به تصویب شورای شهر می‌رسد، در سطح شهر دایر خواهد شد تا امور مربوطه در این دفاتر انجام پذیرد.

وی با تأکید بر اینکه به وجود محیط سالم در فضای شهرداری و اصل شفافیت عملکرد معتقدیم، عنوان کرد: علی‌رغم اینکه 40 سال است در حوزه پسماند کار جدی صورت نپذیرفته بود، اکنون برای نخستین‌بار مطالعه طرح پسماند، پردازش زباله در مقصد و اقدامات بسیاری در این زمینه انجام شده است.

شهردار همدان با اشاره به اینکه در حوزه زیرساختی انتقال آب‌های سطحی از میدان 9 دی به رودخانه روبه‌روی باغ بهشت با برآورد 10 میلیارد تومان در دست اقدام است، خاطرنشان کرد: درخصوص توسعه فضای سبز نیز طی یک سال گذشته اقدامات ارزنده‌ای صورت گرفته، به‌گونه‌ای که در نقاط مختلف 10 پارک محله‌ای در حال احداث است و حتی برخی از این پارک‌ها رشد 90 درصدی دارند؛ همچنین دو پارک بزرگ ولایت با 100 هکتار مساحت و اکباتان با 250 هکتار در دستور کار قرار گرفته که در پارک 100 هکتاری عملیات اجرایی آغاز شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته در حوزه آسفالت، ورودی شهر، پیاده‌راه‌سازی، ساماندهی بازار پرندگان و پوشش رودخانه‌ها، تصریح کرد: این حجم فعالیت با درنظر گرفتن هزار وظیفه شهرداری در طول یک روز با سه هزار و 500 نیرو (به‌جزء نیروهای پیمانکاری) انجام می‌شود.

شهردار همدان در پاسخ به چرایی کند شدن پروژه‌های نیمه‌کاره گفت: در برخی از پروژه‌ها مانند تقاطع شهیدهمدانی و پارکینگ طبقاتی آقاجانی‌بیگ با پیمانکاران به مشکلاتی برخوردیم زیرا درخصوص پروژه شهیدهمدانی طی نوسانات قیمت پیمانکاران به هنگام خرید تجهیزات مورد نیاز با گرانی مواجه شدند، برای حل این مشکل حدود سه ماه وقت گذاشتیم که خوشبختانه تا حدودی مرتفع شد و مقرر گردید شهرداری منابع مالی را تأمین و حمایت کند تا پل سردارهمدانی شهریورماه سال آینده به اتمام برسد.

وی ادامه داد: درخصوص پارکینگ طبقاتی آقاجانی‌بیگ نیز با توجه به گرانی‌های اخیر پیمانکار حاضر نشد با قیمت‌های جدید پروژه را دنبال کند و پروژه برای واگذاری به پیمانکار دیگر ماده 46 شد، اما با توجه به ثبات قیمت‌ها بار دیگر با پیمانکار قبلی رایزنی‌ها برای ادامه کار صورت پذیرفته است؛ به‌طوری ‌که در حال حاضر پارکینگ 38 درصد و تقاطع شهیدهمدانی بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

شهردار همدان با بیان اینکه تاکنون اعتبارات ملی به پل شهیدهمدانی اختصاص نیافته است، گفت: تنها میزان اعتبار بسیار اندکی از اعتبارات استانی به این پروژه اختصاص یافت.

صوفی در پاسخ به نقد یکی از خبرنگاران درخصوص عدم تحرک شهرداری و عدم تأثیرگذاری فعالیت‌های شهرداری طی یک سال اخیر با توجه به تغییر مدیریت شهرداری در حوزه‌های زیرساختی با بیان اینکه بازار پرندگان معضل بالای 40 ساله بود که بدون صدا و هیاهوی خبری از بهترین منطقه توریستی همدان (هگمتانه) جابه‌جا شد، اذعان کرد: گرچه امسال به دلیل شرایط اقتصادی سال ویژه‌ای بود، اما تمامی پروژه‌ها با جدیت پیگیری شد؛ این در حالی است که در برخی از شهرداری‌ها تنها حقوق پرداخت می‌شد.

شهردار همدان ادامه داد: بازگشایی معابر طالقانی، اعتمادیه، سعیدیه پایین و ساماندهی ورودی‌های شهر از دیگر اقداماتی بود که طی یک سال گذشته به سرانجام رسیده است.

وی با بیان اینکه هزاران اقدام دیگر نیز در دست پیگیری است گرچه پیشبرد امور به‌سختی انجام می‌شود به‌طوری که بودجه‌ محدود و انتظارات بسیار است، اذعان کرد: به‌طور مثال تنها ساماندهی بلوار ارم 18 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، بنابراین رقم مذکور شاید بتواند بیانگر بخشی از اقدامات باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه در انتصابات اعتقادی به شتاب ندارم، گفت: گرچه شاهد تغییرات خواهیم بود، اما باید در انتصابات منفعت شهر درنظر گرفته شود.

شهردار همدان با اشاره به عملکرد شهرداری در برخورد با بارش‌های اخیر نیز گفت: هم‌زمان با بارش نخستین برف زمستانی از آنجایی که با خرید پایان هفته و در عین حال شب یلدا مواجه بودیم، ترافیک سنگینی در شهر برقرار بود؛ با این وجود شبانه برف‌روبی به اتمام رسید.

صوفی با اشاره به اینکه بنده معتقدم عملکرد برف‌روبی در نخستین بارش موفق بود به‌طوری ‌که تا صبح جمعه همه معابر اصلی و فرعی برف‌روبی شد، اذعان کرد: برخی انتظار دارند که برف را قبل از نشستن بر زمین و روی هوا پاک‌سازی کنیم.

وی با اشاره به عملکرد موفق شهرداری در استقرار سامانه 137 در راستای حل مشکلات شهروندان، اذعان کرد: توسط این نرم‌افزار خواسته‌های ضروری شهروندان ثبت شده و به‌روز پاسخ داده می‌شود.

     تا زمان تصویب نهایی نظری درباره الحاق چهار روستا نمی‌دهم

شهردار همدان در پاسخ به یکی از خبرنگاران درخصوص کلان‌شهر شدن همدان، گفت: ازنظر من این شهر کلان‌شهر است، چراکه این عنوان برای همدان به تصویب شورای عالی معماری شهرسازی رسیده و به‌تبع آن در هیئت دولت طی سال 88 به تصویب رسیده است؛ ضمن اینکه شهردار همدان عضو مجمع کلان‌شهرهای ایران است و بحث کلان‌شهری همدان به الحاق چهار روستا ربطی ندارد، بنابراین باید با هم‌افزایی به دنبال آن باشیم تا راهکاری برای چگونگی جذب بودجه‌های ملی پیدا کنیم.

صوفی با تأکید بر اینکه نباید تنها به منابع داخلی شهر که از جیب مردم پرداخت می‌شود بسنده کرد، گفت: بازهم تأکید می‌کنم برای توسعه و آبادانی شهر باید به جذب بودجه‌های ملی بپردازیم.

شهردار افزود: در حال حاضر ما کلان‌شهرهستیم، بنابراین نباید برای بدیهیئت یکدیگر را بزنیم! زمانی که کلان‌شهر شدیم باید می‌رفتیم و حقوق خود را دریافت می‌کردیم، پس در حال حاضر باید همه باهم یکی شوند و به دولت بگویند هیئت‌دولتی که کلان‌شهری همدان را مصوب کرده، باید امکانات آن را نیز فراهم کند.

صوفی با تأکید بر اینکه بنده مدیر اجرایی هستم پس تا زمان تصویب نهایی نظری درباره الحاق چهار روستا نمی‌دهم، خاطرنشان کرد: شهردار مجری مصوبات است و منتظر ابلاغ قانونی می‌مانیم.

وی با بیان اینکه نباید از واقعیت فرار کرد، گفت: اکنون چهار روستای فوق در داخل شهر بوده و در عین حال از خدمات شهری استفاده می‌کنند و این دعوای کلان‌شهر شدن یا نشدن تنها باعث می‌شود حق ما از بین برود، چراکه امروزه 90 درصد بودجه شهر توسط مردم تأمین می‌شود و تنها حداکثر 10 درصد اعتبارات کشوری است.

صوفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری رویدادهای 2018 با بیان اینکه همدان پیشانی گردشگری ایران است، اذعان کرد: در بستر این رویدادها شهرداری همدان برای عضویت در سازمان جهانی گردشگری دعوت شد و اتفاقات بسیاری در شهر رخ داد.

این مقام مسئول ادامه داد: رایگان کردن عوارض هتل‌ها یکی از اقدامات ویژه در حوزه گردشگری بود، زیرا همدان در مقوله گردشگری بی‌نظیر است و برای توسعه آن باید هم‌افزایی ظرفیت‌ها را شاهد باشیم.

وی با تأکید بر اینکه نباید با تخریب یک مدیر به دنبال تخریب شهرمان باشیم، خاطرنشان کرد: پیاده‌راه‌های بوعلی، امام (ره)، ساماندهی بلوار ارم و ورودی‌های شهر در راستای توسعه گردشگری همدان است و این شهر نباید از توسعه بازبماند.

شهردار همدان در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه چه خصومتی با درختان دارد؟ عنوان کرد: ورودی شهر در حال اصلاح است و درختان را جابه‌جا می‌کنیم، اما در برخی از نقاط همچون تقاطع غیر هم‌سطح امکان جابه‌جایی وجود نداشت؛ البته ذکر این نکته ضروری است که طی سال جاری 30 هزار نهال کاشته شده، پس بنده و همکاران خصومتی با درختان نداریم.

صوفی در پاسخ به این نقد که به نظر سفارش‌پذیری شهردار از شورا و افراد طی یک سال گذشته زیاد شده (برای نمونه مسئله آرایشگاه مرجان)، گفت: انعکاس این نامه در فضای مجازی نسبت به آیت‌الله طه‌محمدی بی‌تقوایی محض بود، چراکه توصیه کردن برای رفع امور مردم گناه نیست؛ شهروندان به مسئولان استان برای رفع امور خود مراجعه می‌کنند و آن‌ها نیز پیگیری‌های خود را انجام می‌دهند، البته ذکر این نکته ضروری است که نه تاکنون سفارش غیر قانونی از شورا مخابره شده و نه بنده سفارش غیر قانونی می‌پذیرم.

وی با اشاره به اینکه در راستای اجرای قانون حتی 180 متر از پاساژ ایران تخریب شد گرچه علاقه‌ای به تخریب نداریم اما وقتی رأی صادر می‌شود آن را اجرا می‌کنیم، تصریح کرد: مواردی از ساخت‌وساز باغ توسط افرادی متمکن وجود داشت، اما با رأی کمیسیون تخریب شد.

شهردار همدان در پاسخ به این سؤال که سرانجام ساماندهی بلوار ارم چه خواهد شد؟ با تأکید بر اینکه پروژه به الگویی کشوری بدل شده است، گفت: جهت تکمیل پروژه از سوی یک گروه برای ساخت سالن تنیس بین‌المللی رایزنی‌ها صورت پذیرفته، همچنین برای بالن‌سواری، سالن اسکیت و ساخت هتل نیز سرمایه‌گذاران پیشنهاد‌هایی کرده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه درباره اعطای ساختمان مطبوعات که سال گذشته وعده کرده بودم عذرخواهی می‌کنم، گفت: ما باید ساختمان را معرفی می‌کردیم و از شورای شهر تأییدیه لازم دریافت می‌شد؛ البته یک ساختمان پیشنهاد دادیم که مدیرعامل خانه مطبوعات آن را مناسب ندانست، بنابراین در پی آن هستیم که ساختمان دیگری معرفی کنیم.

شهردار همدان درخصوص مدیریت فضای سر گذر نیز با اشاره به اینکه کف‌سازی منطقه سال آینده انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: درخصوص انتقال میدان بار قراردادی در دوره مدیریت پیشین شهرداری شهری منعقد شده و با سرمایه‌گذار در حال رایزنی هستیم، اما به اعتقاد بنده تکمیل این پروژه دو سال زمان می‌طلبد.

وی در پاسخ به انتقاد خبرنگاری از شهرداری منطقه چهار مبنی بر اینکه هنوز خدمات مناسبی در مناطقی همچون شهرک ولیعصر ارائه نمی‌شود، اذعان کرد: در مناطقی همچون منوچهری تمامی کوچه‌ها آسفالت شده و حتی در همین شهرک نیز 22 کوچه را آسفالت کرده‌ایم.

صوفی در پاسخ به سؤال خبرنگار سپهرغرب مبنی بر اینکه رویکرد شهرداری در تدوین بودجه سال 98 چگونه خواهد بود؟ گفت: به دنبال آن هستیم که در بودجه سال آتی سرانه شهروندان را به سرانه کلان‌شهرها برسانیم، چراکه سرانه هر شهروند در کلان‌شهرها یک‌میلیون و 200 هزار تومان تا دو میلیون تومان است.

شهردار همدان درخصوص روند تکمیل پروژه سایت موزه میدان امام (ره) نیز گفت: قرار بود این کار توسط شهرداری انجام شود، اما بودجه ملی به راه و شهرسازی برای ایجاد سایت ـ موزه همدان اختصاص یافت و چون امکان انتقال این مبلغ به شهرداری وجود نداشت، بنابراین تقسیم‌ کار صورت پذیرفت؛ به‌طوری که گودبرداری و فونداسیون توسط میراث فرهنگی و اداره کل مسکن و شهرسازی انجام شود، سپس پروژه را تحویل شهرداری بدهند که هنوز این روند طی نشده و تحویل نگرفتیم.

صوفی درخصوص رویکرد شهرداری نسبت به عمارت جنانی نیز ابراز کرد: وضعیت این عمارت به‌یادماندنی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد، در مورد رفع خطر در درجه اول باید مالک اقدام کند و در غیر این صورت شهرداری وارد عمل شود، به همین دلیل شهرداری پیمانکاری را بدین منظور استخدام کرده است.

این مقام مسئول ادامه داد: درخصوص مرمت این بنا نیز پیشنهاد دادیم عمارت جنانی را خریداری کنیم، اما هنوز منتظر تصمیم میراث فرهنگی و مالک هستیم.

وی درخصوص پروژه تپه پیسا واقع در بلوار آیت‌الله نجفی نیز گفت: نام تپه به مادستان تغییر کرده است، بنابراین کاربری این منطقه مسکونی نیست و به کاربری گردشگری رفاهی که مخصوص این منطقه است، تبدیل خواهد شد.

شهردار همدان در پاسخ به چرایی صدور مجوز برای احداث مرکز خریدی در منطقه پیچ زندان، گفت: گرچه مجوز صادره مصوبه کمیسیون ماده پنج است، اما به اعتقاد من برای توسعه شهر به ایجاد مراکز خرید نیاز داریم؛ بنابراین سرمایه‌گذاری بالای چندصدمیلیارد تومانی در پیچ زندان مطرح است که البته اجرای این پروژه مشکلی برای دیگران نخواهد داشت.

ارسال نظر

سوال: پایتخت چین؟ Pekan

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار