گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:41324

13 شهر قرمز شدند

13 شهر قرمز شدند
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: در ایران همچنان روند نزولی بیماری را شاهد هستیم، اما در بعضی از شهرهای جنوبی کشور شاهد افزایش موارد جهش‌یافته هندی هستیم.

علیرضا رئیسی با اشاره به نگرانی از جایگزینی ویروس هندی، گفت: در ایران همچنان روند نزولی بیماری را شاهد هستیم، اما در بعضی از شهرهای جنوبی کشور شاهد افزایش موارد سوش جهش یافته هندی هستیم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر روند کرونا در اکثر استان‌ها روند نزولی است و میزان مرگ و میر کاهش پیدا کرده اما در برخی استان‌ها به ویژه جنوب و شرق کشور مواردی از افزایش بیماری مشاهده می‌شود که باید در این مناطق قوی‌تر عمل کرد و اگر غفلت کنیم، درگیری بیشتری ایجاد خواهد شد. در حال حاضر در استان‌های بوشهر، سیستان و بلوچستان، کرمان، کرمانشاه و هرمزگان موارد ابتلاء افزایش پیدا کرده و زنگ خطر و هشدار محسوب می‌شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه 13 شهر در این استان‌ها از وضعیت نارنجی به قرمز تبدیل شده‌اند، اظهار کرد: باید مراقبت و مواظبت بیشتری انجام شود اما در مجموع روند کلی کشور نزولی است و باید بسیار دقت کرد.

به گفته وی، باید از تجمعات پرهیز شود و همچنین به ویژه در فصل گرما که پنجره‌ها بسته است، نباید با حضور در فضای بسته باعث شیوع بیماری کرونا شویم.

رئیسی در خصوص سفر در ایام تعطیلات پیش رو و مصوبه ستاد ملی کرونا گفت: از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه تا 12 ظهر دوشنبه 17 خرداد تردد به این استان‌ها ممنوع است و جریمه یک میلیون تومانی برای شهرهای قرمز و 500 هزا تومانی برای شهرهای نارنجی و زرد برقرار است و در مجموع ممنوعیت تردد در همه استان‌های زرد، نارنجی و قرمز وجود دارد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا به مردم توصیه کرد: سفر کمتر، تردد کمتر و تجمع کمتر در کنترل بیماری بسیار مؤثر است.

وی در خصوص واکسیناسیون نیز اظهار کرد: تا امروز بیش از سه میلیون و 850 هزار دوز واکسن تزریق شده و کادر بهداشت و درمان سالمندان بالای 80- 75 و 70 سال واکسیناسیون آنها تمام و یا در حال انجام است و در این هفته نیز برنامه ما این است که افرادی که نوبت دهی شده‌اند و هنوز تزریق آنها انجام نشده، واکسیناسیون آنها انجام شود و در هفته بعد با تأمین واکسن، واکسیناسیون افراد بالای 65 سال انجام شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از راه اندازی 878 مرکز تجمیعی واکسن و 19 پایگاه خودرویی خبر داد و اظهار کرد: به زودی تمام مراکز استان‌ها، پایگاه‌های خودرویی برای تزریق واکسن را راه اندازی می‌کنند. دو هزار و 900 تیم واکسیناسیون مجهز شده‌اند و ظرفیت تزریق روزانه 300 هزار واکسن را داریم گرچه هنوز پر نشده و روزانه 200 هزار تزریق رکورد بوده، اما به صرف تأمین واکسن این عدد افزایش پیدا می‌کند.

رئیسی گفت: تا پایان خرداد واکسیناسیون افراد سالمند به پایان می‌رسد و از تیرماه واکسیناسیون بیماران خاص انجام خواهد شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا به بحث آموزش اشاره و تصریح کرد: در ستاد ملی مقابله با کرونا، بحث مهمی که امروز انجام شد، آموزش شد چراکه طی این مدت آموزش کشور دچار صدماتی و منجر به تعطیلی مراکز آموزشی مدرسه و دانشگاه‌ها شد. در عمل در بحث مجازی مشکلاتی داشتیم و در سه پایه اول دبستان، آموزش حضوری مؤثر است و امیدواریم در مردادماه بتوانیم واکسیناسیون معلمان، اساتید دانشگاه، دانشجویان را در اولویت قرار دهیم و با همکاری دولت، مردم و خانواده‌ها به سمت بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها پیش برویم که البته با رعایت پروتکل‌ها این اتفاق خواهد افتاد.

وی تأکید کرد: افراد 70 سال به بالا که تاکنون واکسن دریافت نکرده‌اند در سایت Salamat.gov.ir ثبت نام کنند و منتظر پیامک باشند و به آنها نوبت دهی می‌شود. بدون دریافت پیامک و نوبت دهی به مراکز تزریق واکسن مراجعه نکنند چرا که باعث تجمع و شیوع بیماری خواهد شد.


منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین گربه وحشی؟ Babr

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار