گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:41452

32 کیلومتر حاشیه جاده‌های پلدختر ایمن‌سازی شد

32 کیلومتر حاشیه جاده‌های پلدختر ایمن‌سازی شد

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پلدختر گفت: 32 کیلومتر از حاشیه جاده‌های این شهرستان امسال برای عبورومرور مناسب خودروها ایمن‌سازی شده است.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان، روح‌اله شریف‌زاده با اعلام این خبر افزود: همچنین رفع آب‌شستگی حاشیه راه محورهای اصلی و فرعی به میزان پنج هزار و 400 متر مکعب، لکه‌گیری و چاله‌گیری آسفالت محورهای اصلی به مقدار 48 تُن و شست‌وشوی تابلو و علائم ایمنی به طول 71 کیلومتر از دیگر عملکردهای شاخص این اداره در سال جاری به‌شمار می‌رود.

به گفته وی با توجه به اهمیت نقش تابلوها و علائم ایمنی در کاهش سوانح، امسال 133 عدد تابلو و علائم به‌روزرسانی و 143 عدد از تابلوهای آسیب‌دیده نیز سامان‌دهی و جایگزین شده است.

این مقام مسئول اظهار کرد: امسال نصب 14 عدد تابلو و علائم جدید، جمع‌آوری 32 عدد تابلوهای غیر مجاز و محکم‌کاری پایه گاردریل‌ها به‌منظور استحکام بیشتر به تعداد 180 شاخه در راستای ایمن‌سازی محورهای شهرستان پلدختر انجام شد.

شریف‌زاده ادامه داد: با توجه به اینکه بازگشایی دهانه پُل‌های محورهای اصلی و روستایی از مهم‌ترین اقدامات در پیشگیری از آب‌گرفتگی در فصل بارش به‌شمار می‌رود، از ابتدای امسال دهانه 38 پُل بازگشایی و پاک‌سازی شده است.

وی همچنین از بهسازی محورهای روستایی و آماده‌سازی 6 کیلومتر راه روستایی در مناطق واشیان، کمچه کله و خرسدر کاکامراد خبر داد و گفت: روکش آسفالت 10 کیلومتر راه روستایی نیز در دستورکار قرار دارد.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پلدختر بیان کرد: در زمینه حفظ حریم راه، از ابتدای امسال تاکنون 17 مورد اخطار به متجاوزان داده شده است، 290 دستگاه ناوگان باری کنترل و 16 دستگاه متخلف شناسایی و به کمیسیون‌های مربوطه معرفی شده‌اند.

به گفته شریف‌زاده در حوزه کنترل دروازه‌ای ناوگان حامل مواد خطرناک نیز با نظارت بر 112 دستگاه ناوگان حامل این مواد، 18 راننده متخلف شناسایی و به کمیسیون‌ها ارجاع شده‌اند.

 

ارسال نظر

سوال: پایتخت ترکیه؟ Ankara

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار