گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:41746

کتاب‌های کمک درسی و تست کنکور در بهارانه کتاب عرضه نمی‌شوند

کتاب‌های کمک درسی و تست کنکور در بهارانه کتاب عرضه نمی‌شوند

سپهرغرب، گروه فرهنگی: معاون کتاب و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران اعلام کرد: به جز کتاب‌های کمک درسی و کنکور، سایر رده‌های موضوعی کتاب‌ها که در بانک اطلاعاتی خانه کتاب ثبت شده و مربوط به 10 سال اخیر باشند، مشمول طرح بهارانه می‌شوند.

آزاده نظربلند درباره طرح بهارانه کتاب اظهار کرد: طرح بهارانه هفدهمین دوره از طرح‌های فروش کتاب از طریق کتابفروشی‌هاست که به طرح‌های فصلی موسوم هستند.

وی هدف از این طرح را حمایت از کتابفروشی‌ها و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی عنوان کرد و افزود: طرح بهارانه از روز دوشنبه 17 خرداد اجرایی شده و تا 23 خردادماه هم ادامه خواهد یافت.

معاون کتاب و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران با بیان اینکه 869 کتابفروشی در کل کشور عضو این طرح هستند گفت: خریداران می‌توانند با مراجعه به سایت tarh.ketab.ir اطلاعات و آدرس و نشانی کتابفروشی‌های نزدیک به محل زندگی خود را مشاهده و برای خرید اقدام کنند.

نظر بلند با اعلام اینکه طرح بهارانه و تخفیفات آن شامل کتاب‌های عمومی و کودک و نوجوان و تخصصی و دانشگاهی است، افزود: هدف از این طرح بالابردن سرانه مطالعه غیرموظف است.

معاون کتاب و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران تأکید کرد: کتاب‌هایی که شامل این طرح می‌شوند انتخاب شده و یا گردآوری شده با یک هدف خاص نیستند، بلکه اگر کتاب شابک درستی داشته باشد و در بانک اطلاعاتی خانه کتاب هم ثبت شده باشد مشمول طرح خواهدبود.

وی با اعلام اینکه کتاب‌های کمک درسی و تست کنکور شامل این طرح نمی‌شوند، گفت: به جز کتابهای کمک درسی و کنکور، سایر رده‌های موضوعی کتاب‌ها که در بانک اطلاعاتی خانه کتاب ثبت شده و مربوط به 10 سال اخیر باشند مشمول طرح بهارانه می‌شوند. نظربلند گفت: 20 درصد یارانه‌ای که بابت این طرح به خریداران در قالب تخفیف داده می‌شود بعد از طرح به کتابفروشی‌ها بازگردانده می‌شود و هر شهروند ایرانی می‌تواند تا سقف 200 هزار تومان از 20 درصد یارانه خرید کتاب در کتابفروشی‌های عضو طرح استفاده کند.

ارسال نظر

سوال: جمع یک و دو؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار