گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:42090

در ایام کرونا تخت‌های ‌آی‌سی‌یو را دو برابر کردیم

در ایام کرونا تخت‌های ‌آی‌سی‌یو را دو برابر کردیم
وزیر بهداشت با بیان این‌که در هفته‌های آتی مجموعه‌های دیگری به مجموع واکسن‌های تولید داخل اضافه خواهند شد گفت: در ایام کرونا تخت‌های آی‌سی‌یو را دو برابر کردیم.

سعید نمکی اظهار کرد: ما علاوه بر مشکلات عدیده‌ای که در طول تحریم داشتیم با تمام فشارهای اقتصادی، سیاسی و بین‌المللی در تهیه مایحتاج مان در دوران کرونا، توانستیم در توسعه زیرساخت‌ها گام‌های موثری برداریم و اگر فشارهای بین‌المللی نبود و ارز کافی داشتیم این توسعه سریع‌تر و گسترده‌تر بود اما با اندکی تاخیر و با افزایش سرعت، ما در ماه‌های گذشته توانستیم هر ماه 1000 تخت به بیمارستان‌ها اضافه کنیم.

وی افزود: کرونا را به گونه‌ای مدیریت کردیم که در پیک چهارم که جهان را فلج کرد، هیچ بیماری برای تخت خالی و دارو سرگردان نشد که از افتخارات جمهوری اسلامی در این ایام بود. ما در ایام کرونا تخت‌های آی‌سی‌یو را دو برابر کردیم.

نمکی ادامه داد: در نقاط مرزی و کمتر برخوردار، اکثر دستگاه‌های تصویربرداری را توزیع کردیم و 5500 دستگاه کمک تنفسی در داخل کشور تولید و به نقاط دوردست کشور ارسال کردیم و 472 دستگاه اکسیژن‌ساز را در طول یکسال به بیمارستان‌هایی رساندیم که اکثراً نیز در نقاط کم برخوردار بودند و بنابراین در هیچ استان مرزی هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که نسبت به مرکزنشینان کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در روزهای ابتدای شیوع کرونا دو آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا داشتیم اما الان بیش از 400 آزمایشگاه تشخیص کرونا و پدیده‌های نوظهور دیگر داریم.

نمکی با بیان این‌که تا پایان دولت شما 14 هزار تخت بیمارستانی به تخت‌های کشور خواهیم افزود، خطاب به رئیس جمهور گفت: امروز شما 1200 مورد از آن‌ها را در تهران و شهرهای کم‌برخوردار افتتاح می‌کنید و 1400 پروژه بهداشتی اعم از خانه بهداشت و مراکز جامع سلامت در حاشیه شهرهای کمتر برخوردار و اقصی نقاط کشور را برای توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها افتتاح خواهیم کرد و در روز عید قربان، دو پروژه بزرگ تخت‌های بیمارستانی را خواهیم داشت.

وی با بیان این‌که امروز در اوج این تنگناها به 6 کشور دارای تکنولوژی ساخت واکسن کرونا پیوستیم تصریح کرد: آیندگان خواهند فهمید که در یکسال راه 20 ساله را پیمودیم و این زیرساخت چه قدر می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را در مقابل دراز کردن دست به سمت بیگانگان حفظ کند.

وزیر بهداشت در خاتمه یادآور شد: امروز دو مجموعه و در هفته‌های آتی مجموعه‌های دیگری به مجموع واکسن‌های تولید داخل اضافه خواهند شد و خودکفایی در تولید واکسن کرونا را در دولت شما به سرانجام می‌رسانیم.


منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

سوال: پایتخت ژاپن؟ Tokyo

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار