گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:42951

واگذاری یک هزار و 63 واحد مسکونی به محرومان استان ایلام

واگذاری یک هزار و 63 واحد مسکونی به محرومان استان ایلام

رضا اسماعیلی اظهار کرد:‌ تاکنون پرونده 2 هزار واحد سهمیه مسکن ‌محرومان به بانک‌های عامل استان معرفی شده که از این تعداد یک هزار و 917 مورد عقد قرارداد شده است.

وی با اشاره به وضعیت پیشرفت فیزیکی احداث این واحدها در استان افزود: عملیات پی‌کنی 2 هزار واحد انجام و 2 هزار واحد نیز به مرحله اجرای فنداسیون رسیده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن ایلام یادآور شد: یک هزار و 813 واحد نیز در مرحله دیوارچینی قرار دارد.

اسماعیلی با اشاره به وضعیت پرداخت تسهیلات تأکید کرد: اعتبار مصوب تسهیلات یک هزار میلیارد ریال است که تاکنون نزدیک به 95 میلیارد و 900 میلیون ریال از این میزان تسهیلات پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: میزان اعتبار تسهیلات بلاعوض نیز 600 میلیارد ریال است که تاکنون بیش از 391 میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام با اشاره به طرح ویژه مسکن روستایی در استان هم گفت: سهمیه احداث مسکن روستایی طرح ویژه در سال 1400 نیز به مانند طرح مسکن ‌محرومان 2 هزار واحد بوده که برای هر واحد یک میلیارد ریال با سود پنج درصد و بازپرداخت 20 ساله در نظر گرفته شده است.

اسماعیلی، میزان تسهیلات ابلاغی در اجرای طرح مسکن‌ویژه محرومان تاکنون را 2 هزار میلیارد ریال بیان کرد و افزود: تاکنون سهمیه بانک تجارت به‌صورت کامل، سهمیه بانک صادرات 30 درصد انجام شده است و رایزنی برای اخذ سهمیه سایر بانک‌ها نیز در حال انجام است.

ارسال نظر

سوال: عدد پانزده تقسیم بر پنج؟ 3

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار