گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:43139

مشاوران املاک معضل بازار اجاره مسکن هستند

مشاوران املاک معضل بازار اجاره مسکن هستند

وی عمده‌ترین دلیل نوسانات قیمت مسکن و اجاره‌بها را مربوط به نوسات کلان اقتصادی و تورم دانست و افزود: تا کنون در سیاست‌های تولید مسکن رویکردهای متفاوتی داشتیم به این مفهوم که یک دولتی به این موضوع پرداخته و دولتی به این حوزه ورود نکرده و همین مسئله بر حوزه مسکن اثر گذاشته است. وی اظهارکرد: ما به دنبال اجرایی شدن این سیاست‌ها بودیم و با مجلس هم همکاری کردیم اما همچنان به مدیریتی جامع در حوزه شهرسازی نیاز داریم.

اصلانی گفت: در این قانون اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند زمین به قیمت 99 ساله در اختیار بگیرند، بسازند و اجاره دهند. وزارت راه سال‌هاست موضوع ساماندهی بازار اجاره را در برنامه دارد. اما از آنجایی که مشکلات فقط با ارائه زمین حل نمی‌شود، بنابراین باید در حوزه صنعت ساختمان مدیریتی جامع بر عهده یک متولی باشد تا مشکلات حل شود.

ارسال نظر

سوال: رنگ برف؟ Sefid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار