گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:43450
فرماندار قصر شیرین:

روزانه 400 کامیون کالای صادراتی از مرز پرویزخان به عراق صادر می‌شود

روزانه 400 کامیون کالای صادراتی از مرز پرویزخان به عراق صادر می‌شود

«مرادعلی تاتار» روز پنجشنبه اظهار کرد: هم‌اکنون صادرات در مرز رسمی پرویزخان طبق روال سابق درحال انجام است و هیچ‌گونه مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در قصر شیرین گفت: با توجه به فصل تابستان و به بار نشستن میوه و تره‌بار اقلیم کردستان عراق، صادرات محصولات کشاورزی کمتر شده؛ ازاین‌رو تعداد بارهای صادراتی نیز طبق معمول گذشته فصل گرما به 400 کامیون در روز کاهش پیدا کرده است.

تاتار ادامه داد: تا قبل از شروع فصل گرما روزانه تا یک‌هزار کامیون کالا از مرز رسمی پرویزخان به عراق صادر می‌شد.

وی گفت: فعالیت‌ها در مرز پرویزخان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در راستای مقابله با شیوع کرونا انجام می‌شود، ضمن اینکه روزانه شاهد انجام صادرات 500 کامیون کالا از مرز رسمی خسروی به عراق هستیم.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین عدد یک رقمی؟ * 9

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار