گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:43760

بانوی ایلامی رئیس کمیته داوران فدراسیون ورزش‌های رزمی شد

بانوی ایلامی رئیس کمیته داوران فدراسیون ورزش‌های رزمی شد

سجاد صفربیگی اظهار کرد: این بانوی رزمی‌کار همچنین جزو هشت نفر انتخابی برای مناصب آسیایی داوران و مربیان بوده است.

وی افزود: از دیگر سوابق این رزمی‌کار قهرمان چند دوره مسابقات فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی، نایب‌قهرمان مسابقات کونگ‌فو، قهرمان چند دوره مسابقات کیک‌بوکسینگ، قهرمان مسابقات دفاع شخصی، قهرمان مسابقات نینجا رنجر، عضو کمیته داوران دفاع شخصی آسیا، مسئول کمیته بازرسی فدراسیون در سطح استان در بخش بانوان و مربی نمونه کشور در سال 97 در رشته دفاع شخصی و قوت‌الرمی است.

رئیس هیئت انجمن ورزش‌های رزمی ایلام ادامه داد: موسوی‌سرشت تاکنون موفق به کسب دو مقام اول هنرهای رزمی دفاع شخصی کشوری، مقام سوم مسابقات دفاع شخصی جام سپاه و مربی برتر کشور در این مسابقات شده است.

تعداد ورزشکاران هیئت ورزش‌های رزمی در استان ایلام از زمان شیوع کرونا ریزش داشته و به یک هزار و 500 ورزشکار سازمان یافته در بخش آقایان و خانم‌ها کاهش یافته است که از این تعداد 800 ورزشکار در بخش آقایان و 700 نفر نیز در بخش بانوان فعالیت دارند.

300 رزمی‌کار زن و مرد در رشته دفاع شخصی در ایلام فعالیت دارند.

ارسال نظر

سوال: پایتخت اسپانیا؟ Madrid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار