گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:43807

موافقت اصولی احداث 36 واحد بوم‌گردی در کردستان اخذ شده است

موافقت اصولی احداث 36 واحد بوم‌گردی در کردستان اخذ شده است

یعقوب گویلیان اظهار کرد: نخستین اقامتگاه بومگردی در سال 96 به صورت رسمی افتتاح شد و اکنون طی بازه‌ 4 ساله تعداد واحدهای بوم‌گردی استان به 25 مورد رسیده که اشتغال‌زایی 75 نفر را به‌صورت مستقیم به دنبال داشته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر 25 واحد بوم‌گردی در استان در حال احداث است، گفت: موافقت اولیه و اصولی احداث 36 واحد بوم‌گردی نیز اخذ شده است.

گویلیان با اشاره به اینکه در مجموع 19 اقامتگاه بوم‌گردی در سنندج وجود دارد، ابراز کرد: 2 واحد بوم‌گردی در سروآباد و در شهرستان‌های قروه، مریوان، دیواندره و کامیاران نیز هر کدام یک اقامتگاه بوم‌گردی وجود دارد.

مجتمع گردشگری و‌ بوم‌گردی «شه‌م» در روستای دورود شهرستان سروآباد با اشتغال‌زایی 6 نفر، بوم‌گردی میمی‌همدم واقع در روستای تخته شهرستان سنندج، بوم‌گردی سولین واقع در روستای گلین و بوم‌گردی هویه واقع در روستای هویه شهرستان سنندج نیز تیرماه امسال افتتاح شد.

ارسال نظر

سوال: جمع هفت و یک؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار