گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:45468

2 درخت کهنسال سلسله ثبت ملی شدند

2 درخت کهنسال سلسله ثبت ملی شدند

حسین کاکولوند اظهار کرد: اثر طبیعی درخت کهنسال مازودار لعل‌آباد با قدمت حدود 400 تا 450 سال در دهستان قلایی بخش فیروزآباد شهرستان به شماره 776 در فهرست آثار طبیعی ملی ثبت شد.

وی افزود: همچنین اثر طبیعی درخت چنار کهنسال واقع در دهستان قلایی بخش فیروزآباد با حدود 200 تا 250 سال قدمت به شماره 774 در فهرست میراث طبیعی ملی ثبت شده است.

کاکولوند بیان کرد: سال گذشته دو درخت کهنسال داغداغان (تاوه) در کاکارضا و و یک درخت کهنسال چنار در روستای ژیریان شهرستان سلسله نیز در فهرست آثار طبیعی ملی به ثبت رسیدند.

وی تصریح کرد: ضمن رعایت حقوق مالکانه، این آثار تحت نظارت و حمایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هستند که تدوین ضوابط حفاظتی، تعیین عرصه و حریم آن برعهده این وزارتخانه و هرگونه دخل، تصرف و یا اقدام و عملیاتی که منجر به تخریب یا تغییر در اصالت آثار شود، ممنوع است.

 
ارسال نظر

سوال: پایتخت ژاپن؟ Tokyo

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار