گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:45568

10 طرح تعاونی در همدان به بهره‌برداری رسید

10 طرح تعاونی در همدان به بهره‌برداری رسید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان روز سه‌شنبه در این آیین افزود: میزان سرمایه‌گذاری برای این طرح‌ها توسط تعاونی‌ها 125 میلیارد ریال است که با بهره‌برداری از این طرح‌ها، برای 177 نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

احمد توصیفیان اظهار کرد: استان همدان دارای یک‌هزار و 212 شرکت تعاونی فعال و درحال بهره‌برداری با فرصت شغلی 13 هزار و 682 نفر است که 31 هزار و 137 نفر عضو این تعاونی‌ها در سطح استان هستند.

وی ادامه داد: از این تعداد 689 تعاونی تولیدی شامل تعاونی‌های کشاوزی، صنعتی و معدنی و فرش دستبافت و تعداد 364 تعاونی خدماتی شامل تعاونی‌های حمل‌ونقل، سهام عدالت و خدمات بوده و تعداد 209 تعاونی توزیعی شامل تعاونی‌های مسکن، مصرف و تعاونی اعتبار است.

توصفیان افزود: برای توسعه اقتصادی نیازمند کار جمعی، سخت‌کوشی، پشتکار، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تقویت سرمایه انسانی و اجتماعی هستیم و ضرورت دارد باور تعاون، فرهنگ کار و کار جمعی در جامعه تقویت شود.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت در عرصه تعاون علاوه‌بر تاب‌آوری اقتصادی در شرایط اعمال تحریم‌ها با حاکم بودن روح جمعی سبب نقش‌آفرینی در پیشرفت کشور خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اظهار کرد: تعاون راهکار مناسب برای گردش عدالت اجتماعی است و اقتصاد تعاون با نگرش اقتصاد انسان‌محور، دارای ویژگی‌های رشدگرایی و بازتوزیعی است.

به گفته وی فعالیت در عرصه تعاون موجب رونق تولید داخلی، استقلال و استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی است، به‌گونه‌ای که تعاون موجب تجمیع سرمایه‌ها، سرمایه‌گذاری داخلی و مشارکت افراد در برابری فرصت‌ها است.

ارسال نظر

سوال: پایتخت ترکیه؟ Ankara

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار