گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:47160
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری کرمانشاه:

تدوین 6 طرح جدید برای تغییر به شهرستان، شهر و بخش در کرمانشاه

تدوین 6 طرح جدید برای تغییر به شهرستان، شهر و بخش در کرمانشاه

«جلیل بالایی» روز یکشنبه با اشاره به اینکه تقسیمات کشوری جدید در مسیر تصویب قرار دارد، اظهار کرد: هم‌اکنون استان کرمانشاه با دو میلیون نفر جمعیت، دارای 14 شهرستان، 34 بخش، 35 شهر و 87 دهستان است که با تصویب تغییرات جدید مسیر خدمت‌رسانی به مردم بیش‌ازپیش تسهیل شده و فرصت توسعه متوازن را نیز برای برخی بخش‌ها و شهرهای جدید فراهم می‌کند.

وی مرجع نهایی تصمیم‌گیری و تصویب طرح‌های جدید را دولت اعلام کرد و افزود: طرح‌های مطالعه‌شده از پشتوانه فنی، سیاسی و اجتماعی مناسبی برخوردار است که با موافقت وزارت کشور و پیگیری لازم در مسیر کسب تأیید و تصویب توسط دولت قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول گفت: با تصویب دولت در سال جاری دو بخش باوله در سنقر و دشت ذهاب در سرپل ذهاب ایجاد و به‌زودی با انتصاب بخشدار رسماً افتتاح شده و شروع به‌کار خواهند کرد.

ارسال نظر

سوال: تعداد چشم انسان؟ 2

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار