اجرای سامانه سکوی مدیریت هوشمند کرونا در همدان
علیرضا قاسمیفرزاد ظهر روز گذشته در ستاد استانی مدیریت کرونا ضمن تقدیر و تشکر از کادر بهداشت و درمان استان، با بیان اینکه مهمترین موضوع کشور حفظ سلامت مردم و مقابله با کرونا و تزریق عمومی واکسن است، اظهار کرد: فرمانداران در راستای تشویق مردم جهت تزریق واکسن و حفظ سلامتی آنان، اقدامات لازم را انجام دهند.
وی از اجرای سامانه سکوی مدیریت هوشمند کرونا در همدان از اول آذرماه خبر داد و گفت: اجرای برنامه سامانه سکوی مدیریت هوشمند کرونا، بهطور جدی توسط دستگاههای اجرایی پیگیری شود. استاندار همدان با بیان اینکه فرمانداران باید بر اجرای دقیق مصوبات کرونا و اجرای طرح سامانه سکوی مدیریت هوشمند کرونا نظارت داشته باشند، افزود: با توجه به روند کاهشی شیوع کرونا، مردم همچنان باید پروتکلها را رعایت کنند و وضعیت را عادیانگاری نکنند.
وی با اشاره به اینکه تا بهبودی کامل شرایط کرونایی مردم استان پروتکلها و دستورالعملهای ستاد استانی کرونا را رعایت کنند، تأکید کرد: کسانی که تاکنون واکسن کرونا را تزریق نکردهاند، نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
قاسمیفرزاد وضعیت رنگبندی کرونایی نهاوند و کبودراهنگ را نارنجی و سایر شهرهای استان را زرد دانست و گفت: در راستای اقناع ساکنان روستاهای استان مبنی بر تزریق واکسن، اقدامات لازم انجام گیرد.