گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:49245

روز بدون فوتی کرونا در کرمانشاه

238 نفر بستری هستند
روز بدون فوتی کرونا در کرمانشاه

مهدی محمدی روز پنجشنبه گذشته در توضیح آخرین اخبار کرونایی استان اظهار کرد: هم‌اکنون 238 بیمار با علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که 64 مورد در بخش‌های ویژه و 10 بیمار هم اینتوبه هستند.

وی با اشاره به اینکه طی شبانه‌روز گذشته مورد فوتی از بیماران کرونایی گزارش نشده، گفت: با احتساب این تعداد مجموع جانباختگان استان با ابتلای قطعی به کرونا به دو هزار و 896 نفر رسید.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: 80 بیمار طی 24 ساعت گذشته با علائم کرونا بستری شده‌اند که در همین بازه زمانی 72 مورد پس از بهبودی از بیمارستان‌های سطح استان ترخیص شده‌اند.

محمدی یادآور شد: طی شبانه‌روز گذشته 29 مورد بیمار مثبت بستری و 28 مورد بیمار سرپایی مثبت شناسایی شده است.

ارسال نظر

سوال: تعداد پا عنکبوت؟ 8

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار