گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:50093

عدم مسئولیت‌پذیری برخی مدیران، عامل اصلی توسعه‌نیافتگی کردستان است

عدم مسئولیت‌پذیری برخی مدیران، عامل اصلی توسعه‌نیافتگی کردستان است
بهزاد رحیمی تصریح کرد: مدیران با روحیه جهادی، نظارت و حضور در محل و بازدیدهای میدانی می‌توانند برای رفع مشکلات تلاش کنند.

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهرستان سقز و بانه دارای بیشترین میزان بارش‌ها و منابع آبی فراوان است و مردم، کم‌آبی و وجود آب نامناسب را از مدیران به عنوان خادمان خویش نمی‌پذیرند.

وی یادآور شد: ورود فاضلاب به داخل سد چراغ ویس باعث به وجود آمدن پدیده تغدیه‌گرایی شده و این موضوع می‌تواند در آینده باعث مخاطرات زیست‌محیطی و اجتماعی کلان شود.

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی با تذکر به برخی از مدیران کل استان کردستان، اظهار کرد: عافیت‌طلبی و عدم مسئولیت‌پذیری برخی از مدیران، عامل اصلی توسعه‌نیافتگی استان است.

رحیمی خواستار تخصیص بودجه استانی، تسریع در احداث مخازن آبی و ارائه راهکارهای عملی بر اساس آمایش منطقه برای جلوگیری از آلوده‌شدن سدچراغ ویس شد.

ارسال نظر

سوال: Tehran پایتخت ایران؟

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار